To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Titta på Nest-kamerans Video History på en dator

Om du prenumererar på Nest Aware lagras Nest-kamerans videohistorik automatiskt i molnet.

Du kan se Nest-kamerans videohistorik på telefonen eller surfplattan eller på en dator.

Om du vill se videohistoriken på en dator loggar du in på kontot på home.google.com eller home.nest.com och väljer en kamera med en Nest Aware-prenumeration.

Tidslinjen för Nest-kameran

Kamerans videohistorik på datorn har en tidslinje där du kan genomsöka inspelade videor och hitta viktiga händelser.

• I Google Home för webben finns den till höger om videospelaren.
  • I Nest-appen för webben finns den längst ned på skärmen.

Det finns två huvudsakliga syften med tidslinjen:

• Den visar när händelser har inträffat i videohistoriken. Ljud eller rörelser är exempel på kamerahändelser.
  • I tidslinjen kan du snabbt gå igenom all inspelad videohistorik så att du kan hoppa direkt till händelserna och se vad som har hänt.

Om du vill titta på olika delar av din videohistorik klickar du helt enkelt på den del av tidslinjen du vill titta på. Videon hoppar direkt bakåt eller framåt och börjar spelas upp från den tidpunkt som du klickar på.

Google Home för webben

Fliken Kameror

• På fliken Kameror kan du navigera mellan kameror och dörrklockor och titta på videoflödet från alla kameror samtidigt.
  • Klicka på kamerans ruta för att titta på flödet i helskärmsläge. Du ser även kamerans tidslinje eller händelsehistorik beroende på vilken Nest Aware-prenumeration du har.

Spara och titta på klipp

Läs mer om hur du skapar, sparar eller tittar på videoklipp med Google Home för webben.

Vad betyder punkterna och staplarna på tidslinjen?

• Punkter eller staplar på tidslinjen indikerar att kameran har upptäckt rörelser eller ljud utanför kamerans aktivitetszoner.
  • Vad betyder de mörka partierna på tidslinjen?
    • Om du har en händelsebaserad prenumeration (Nest Aware eller Nest Aware Plus) blir det luckor mellan händelser i kamerans videohistorik. Det är helt normalt.
    • Om du har en prenumeration på Nest Aware Plus visas luckor i kamerans videohistorik efter tio dagar. Det beror på att videor som inte innehåller någon aktivitet tas bort från appen, så du ser bara videoklipp med aktivitet.
    • Om du har en prenumeration på Nest Aware (1:a generationen) finns det bara luckor i kamerans videohistorik om kameran har varit avstängd eller offline.
  • Den vita linjen visar den del av tidslinjen som du tittar på.

Hoppa till en händelse

• Håll muspekaren över en händelse för att förhandsgranska händelsen. Klicka på en händelse för att öppna den.
  • Dra tidslinjen uppåt eller nedåt för att snabbt spola framåt eller bakåt. Släpp för att spela upp.

Nest-appen för webben

Kalender

Välj Kalender om du vill titta på video från en viss dag. Beroende på vilken prenumeration på Nest Aware du har kan du återgå ett visst antal dagar i Video History.
Om du till exempel har en prenumeration med tio dagars videohistorik visas historik för de senaste tio dagarna löpande. Om det finns särskilda minnen som du inte vill förlora kan du spara klipp.
Web calendar watch video
Tidsknappar
Justera tidslinjen med alternativen HR (timme), MIN (minut) och SEC (sekund).
På så vis ändrar du hur mycket tid som visas i tidslinjen. MIN är standardvy. Klicka på SEC om du vill se en kortare tidsperiod i mer detalj, till exempel exakta start- och sluttider för rörelse- eller ljudhändelser. Om du i stället vill se en större översikt över tidslinjen klickar du på HR.

Obs! När tidslinjen visas i läget HR eller i läget MIN kan händelser som inträffat i tät följd vara så nära varandra att de ser ut att vara en och samma händelse.
Pilar till vänster och höger om tidslinjen
Med pilarna till vänster och höger om tidslinjen kan du förflytta dig genom Video History.
Activity Zones
Klicka på Activity Zones för att skapa aktivitetszoner.
Skapa eller visa klipp och timelapse-videor
Klicka på Klipp om du vill skapa ett klipp eller en timelapse eller titta på klipp som du har sparat
Vad betyder punkterna och staplarna på tidslinjen?
  • Grå punkter eller staplar på tidslinjen indikerar att kameran har upptäckt rörelser och ljud utanför kamerans aktivitetszoner.
  • Färgade punkter eller staplar på tidslinjen indikerar vanligtvis att kameran har upptäckt rörelser i en av dina aktivitetszoner. Färgen som visas är samma färg som din Activity Zone fick när den skapades. Så om du har skapat en orange Activity Zone vid ytterdörren visar alla orange punkter och staplar på tidslinjen att kameran har upptäckt aktivitet i den zonen.
  • Flera färgade punkter inuti en grå linje indikerar att rörelser har upptäckts i två zoner samtidigt som aktiviteten inträffade.
  • Mörka partier på tidslinjen
    • Om du har en händelsebaserad prenumeration (Nest Aware eller Nest Aware Plus) blir det luckor mellan händelser i kamerans Video History. Det är helt normalt.
    • Om du har en Nest Aware Plus-prenumeration visas luckor i kamerans Sightline efter tio dagar. Det beror på att videor som inte innehåller någon aktivitet tas bort från appen, så du ser bara videoklipp med aktivitet.
    • Om du har en prenumeration på första generationens Nest Aware blir det bara luckor i kamerans Video History om kameran har varit avstängd eller offline.
  • Den vita linjen visar den del av tidslinjen som du tittar på.
Hoppa till en händelse
Håll muspekaren över en händelse för att förhandsgranska händelsen. Klicka på en händelse för att öppna den.
Välj Nytt klipp om du vill skapa ett klipp av händelsen.
Dra tidslinjen åt vänster och höger för att snabbspola framåt eller tillbaka. Medan du drar visas ögonblicksbilder ovanför tidslinjen. Släpp för att spela upp.
Uppspelningskontroller
För muspekaren över videon för att visa uppspelningskontrollerna.

Med knappen för att spola tillbaka spolas videon tillbaka.

Web rewind player control

Med knappen för att pausa/spela upp pausar och återupptar du uppspelningen av videon.

Web pause player control

Med knappen för att snabbspola framåt hoppar videon framåt från den aktuella tidpunkten.

Knappen är nedtonad om du redan tittar på livevideo.

Web icon fast forward player control

Du kan spola fram till slutet för att återgå till livevideo.

Knappen är nedtonad om du redan tittar på livevideo.

Web live button player control

När du tittar på videohistoriken är LIVE uppe till höger nedtonat.

Not live icon

Klicka på LIVE om du vill hoppa till livevideo. LIVE är blått när du tittar på livevideo.

Live icon