To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se Video History for Nest-kameraer på en datamaskin

Hvis du abonnerer på Nest Aware, lagres videologgen for Nest-kameraet ditt automatisk i nettskyen.

Du kan se videologg for Nest-kameraet på telefon eller nettbrett – eller på en datamaskin.

For å se videologg på en datamaskin må du logge på kontoen din på home.google.com eller home.nest.com og velge et kamera med et Nest Aware-abonnement.

Tidslinje for Nest-kameraet

Videologgen for kameraet ditt på en datamaskin inkluderer en tidslinje som hjelper deg med å gå gjennom videoopptakene dine og finne viktige hendelser.

• I Google Home på nettet finner du den til høyre for videospilleren.
  • I Nest-appen på nettet finner du den nederst på skjermen.

Tidslinjen har to hovedformål:

• Den viser deg når hendelser fant sted, i videologgen. Bevegelse eller lyd er eksempler på kamerahendelser.
  • Med denne funksjonen kan du raskt gå gjennom videologgen, slik at du kan gå rett til hendelser og se hva som har skjedd.

Hvis du vil se forskjellige deler av videologgen, klikker du bare på den delen av tidslinjen du vil se noe fra. Videoen hopper umiddelbart fremover eller bakover og starter avspillingen fra det øyeblikket du klikket på.

Google Home på nettet

Kameraer-fanen

• På Kameraer-fanen kan du navigere mellom kameraene og ringeklokkene dine, og du kan se videofeeden fra alle kameraene samtidig.
  • Klikk på kamerabrikken for å se feeden i fullskjerm. Du ser også tidslinjen eller hendelsesloggen for kameraet, avhengig av hvilket Nest Aware-abonnement du har.

Opprett, lagre og se klipp

Hva betyr prikkene og søylene på tidslinjen?

• Prikker eller søyler på tidslinjen betyr at kameraet har oppdaget bevegelse eller lyd utenfor kameraets Activity Zones.
  • Dette betyr mørke deler på tidslinjen:
    • Hvis du abonnerer på hendelsesbaserte opptak (Nest Aware eller Nest Aware Plus), ser du avbrudd i kameraets videologg mellom hendelser. Dette er normalt.
    • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, ser du avbrudd i kameraets videologg etter ti dager. Årsaken til dette er at appen fjerner videoer uten hendelser, slik at du bare ser videoklipp med aktivitet.
    • Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), ser du avbrudd i kameraets videologg kun hvis kameraet har vært avslått eller uten nett.
  • Den hvite linjen viser den delen av tidslinjen du ser på nå.

Gå til en hendelse

• Hold markøren over en hendelse for å se en forhåndsvisning av den. Klikk på en hendelse for å gå til den.
  • Dra tidslinjen opp eller ned for å spole fremover og bakover. Slipp for å spille av.

Nest-appen på nettet

Kalender

Velg Calendar (Kalender)  for å se video fra en bestemt dag. Avhengig av Nest Aware-abonnementet ditt kan du gå tilbake et visst antall dager i Video History.
Hvis du for eksempel har et abonnement på 10 dagers videologg, ser du loggen over de siste ti dagene etter hverandre. Hvis du ikke vil miste bestemte minner, kan du lagre klipp.
Web calendar watch video
Tidsknapper
Bruk alternativene HR (time), MIN (minutt) og SEC (sekund) til å kontrollere omfanget av tidslinjen.
Dette endrer hvor mye tid som vises i tidslinjen. MIN er standardvisningen. Hvis du vil se en kortere periode med mer detaljert informasjon, inkludert nøyaktig start- og stopptidspunkt for bevegelse- eller lydhendelser, klikker du på SEC. Alternativt kan du se en større oversikt over tidslinjen ved å klikke på HR.

Merk: Når du ser på tidslinjen din i HR- eller MIN-modus, kan hendelser som finner sted i nærheten av hverandre, være nære nok til at de ser ut som én enkelt hendelse.
Piler til venstre og høyre for tidslinjen
Med pilene til venstre og høyre for tidslinjen kan du å bevege deg gjennom Video History
Activity Zones
Klikk på Activity Zones  for å opprette aktivitetssoner.
Opprett eller se klipp og fortfilmer
Klikk på Clips (Klipp) for å opprette et klipp eller en fortfilm eller se klipp du har lagret
Hva betyr prikkene og søylene på tidslinjen?
  • Grå prikker eller søyler på tidslinjen betyr at kameraet har registrert bevegelse eller lyd utenfor kameraets Activity Zones.
  • Fargede prikker eller søyler på tidslinjen betyr vanligvis at kameraet har oppdaget bevegelse i en av kameraets Activity Zones. Fargen samsvarer med fargen som ble tildelt aktivitetssonen da den ble opprettet. Så hvis du har opprettet en oransje aktivitetssone i inngangsdøren, betyr alle oransje prikker og søyler på tidslinjen at kameraet har registrert hendelser i den sonen.
  • Flere fargede prikker i en grå linje betyr at bevegelse ble registrert i to soner mens den aktuelle hendelsen forekom.
  • Mørke deler på tidslinjen
    • Hvis du abonnerer på hendelsesbaserte opptak (Nest Aware eller Nest Aware Plus), ser du avbrudd i kameraets Video History mellom hendelser. Dette er normalt.
    • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, ser du avbrudd i kameraets Sightline etter 10 dager. Årsaken til dette er at appen fjerner videoer uten hendelser, slik at du bare ser videoklipp av hendelser.
    • Hvis du har et abonnement på Nest Aware (1. generasjon), ser du bare avbrudd i kameraets Video History hvis kameraet har vært avslått eller uten nett.
  • Den hvite linjen viser den delen av tidslinjen du ser på nå.
Gå til en hendelse
Hold markøren over en hendelse for å se en forhåndsvisning av den. Klikk på en hendelse for å gå til den.
Velg New Clip (Nytt klipp)  for å opprette et klipp av hendelsen.
Dra tidslinjen til venstre og høyre for å spole fremover og bakover. Mens du drar, vises øyeblikksbilder over tidslinjen. Slipp for å spille av.
Avspillingskontroller
Flytt markøren over videoen for å se avspillingskontrollene.

Med Spol tilbake-knappen spoles videoen tilbake.

Web rewind player control

Med Sett på pause/spill av-knappen settes videoen på pause eller avspillingen gjenopptas.

Web pause player control

Med Spol fremover-knappen hoppes det fremover i videoen fra det nåværende punktet.

Knappen er nedtonet hvis du allerede ser på direktevideo.

Web icon fast forward player control

Du kan spole frem til slutten av videoen for å se direktevideo.

Knappen er nedtonet hvis du allerede ser på direktevideo.

Web live button player control

Når du ser på videologg, er LIVE (DIREKTE) oppe i hjørnet nedtonet.

Not live icon

Du kan klikke på LIVE (DIREKTE) for å gå til tidspunktet nå. LIVE (DIREKTE) blir blå når du ser på direktevideo.

Live icon