To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Videogeschiedenis van de Nest-camera bekijken op een computer

Als je een abonnement op Nest Aware hebt, wordt de videogeschiedenis van je Nest-camera automatisch opgeslagen in de cloud.

Je kunt de videogeschiedenis van je Nest-camera bekijken op je telefoon of tablet of op een computer.

Als je de videogeschiedenis op een computer wilt bekijken, log je in op je account op home.nest.com. Selecteer vervolgens een camera met een abonnement op Nest Aware.

Opmerking: Je kunt de videogeschiedenis alleen bekijken op een computer als je een oudere camera of deurbel gebruikt die oorspronkelijk in de Nest-app is ingesteld.

Tijdlijn Nest-camera

Als je de videogeschiedenis van je camera op een computer bekijkt, zie je onderaan het scherm een tijdlijn. Hiermee kun je snel de opgenomen videobeelden doorzoeken om belangrijke gebeurtenissen te vinden.

De tijdlijn heeft 2 belangrijke functies:

• Deze geeft aan wanneer een gebeurtenis heeft plaatsgevonden in je videogeschiedenis. Beweging en geluid zijn voorbeelden van gebeurtenissen.
  • Je kunt snel de opgeslagen videogeschiedenis doorzoeken, zodat je direct naar gebeurtenissen kunt gaan en zien wat er is gebeurd.

Wil je verschillende gedeelten van de videogeschiedenis bekijken, klik dan op het punt in de tijdlijn waar je wilt beginnen met kijken. De video springt onmiddellijk voor- of achteruit en begint af te spelen vanaf het punt waarop je hebt geklikt.

Laten we de verschillende onderdelen van de tijdlijn eens onder de loep nemen:

Agenda

Selecteer Agenda  om de video van een bepaalde dag te bekijken. Je kunt een bepaald aantal dagen teruggaan in de videogeschiedenis. Hoeveel dagen is afhankelijk van je abonnement op Nest Aware.
Als je bijvoorbeeld een abonnement hebt met een videogeschiedenis van 10 dagen, zie je de geschiedenis van de afgelopen 10 dagen. Als je bepaalde herinneringen niet wilt kwijtraken, kun je ze als clips opslaan.
Webpictogram, kalender video bekijken
Tijdknoppen
Gebruik de opties U (uur), MIN (minuut) en SEC (seconde) om de schaal van de tijdlijn aan te geven.
Met deze opties bepaal je hoeveel tijd er wordt weergegeven op de tijdlijn. De standaardweergave is MIN. Als je een kortere periode tot in detail wilt bekijken, waaronder de precieze begin- en eindtijden van bewegingen of geluiden, klik je op SEC. Wil je een algemeen overzicht van je tijdlijn, klik dan op U.

Opmerking: Als je de tijdlijn bekijkt in de modus U of MIN, kunnen gebeurtenissen die kort na elkaar plaatsvinden soms lijken op 1 gebeurtenis.
Pijl-links en -rechts op de tijdlijn
Met de pijl-links en -rechts kun je door je videogeschiedenis bladeren.
Activiteitszones
Klik op Activiteitszones  om activiteitszones te maken.
Clips en time-lapses maken of bekijken
Klik op Clips  om een clip of time-lapse te maken of opgeslagen clips te bekijken.
Wat de stippen en strepen op je tijdlijn betekenen
  • Grijze stippen of strepen geven aan dat de camera beweging of geluid heeft waargenomen buiten zijn Activiteitszones.
  • Een gekleurde stip of streep betekent dat de camera beweging in een van je Activiteitszones heeft gedetecteerd. De kleur van de stip of streep komt overeen met de kleur die je bij het instellen aan de Activiteitszone hebt gegeven. Als je dus een oranje Activiteitszone rond de voordeur hebt gemaakt, geven alle oranje stippen en strepen op je tijdlijn aan dat er activiteit in die zone is waargenomen.
  • Zie je verschillende gekleurde stippen binnen een grijze lijn, dan betekent dit dat er tijdens die activiteit beweging in 2 activiteitszones is gedetecteerd.
  • Donkere delen op de tijdlijn
    • Als je een abonnement op gebeurtenissen (Nest Aware of Nest Aware Plus) hebt, zie je in de videogeschiedenis van de camera onderbrekingen tussen gebeurtenissen. Dit is normaal.
    • Heb je een Nest Aware Plus-abonnement? Dan zie je na 10 dagen onderbrekingen in de Beeldlijn van de camera. Dit komt doordat de app video-opnamen verwijdert die geen activiteit bevatten. Je ziet alleen videoclips met activiteit.
    • Als je een 1e generatie Nest Aware-abonnement hebt, zie je alleen onderbrekingen in de videogeschiedenis van je camera als je camera uit of offline is geweest.
  • De witte lijn geeft het gedeelte van de tijdlijn aan dat je momenteel bekijkt.
Naar een gebeurtenis gaan
Plaats de muisaanwijzer op een gebeurtenis voor een voorbeeld van die gebeurtenis. Klik op een gebeurtenis om er naartoe te gaan.
Selecteer Nieuwe clip  om een clip van de gebeurtenis te maken.
Sleep de tijdlijn naar links en rechts om snel vooruit en terug te spoelen. Tijdens het slepen zie je momentopnamen boven de tijdlijn. Laat los om deze af te spelen.
Afspeelbediening
Plaats de muisaanwijzer op de video om de afspeelbediening weer te geven.

De knop terugspoelen spoelt je video terug.

Web rewind player control

De knop pauzeren/afspelen pauzeert of hervat je video.

Web pause player control

De knop vooruitspoelen spoelt de video vooruit vanaf het huidige punt.

De knop wordt grijs weergegeven als je al live video bekijkt.

Web icon fast forward player control

Je kunt vooruitspoelen naar het einde om terug te gaan naar de live video.

De knop wordt grijs weergegeven als je al live video bekijkt.

Webpictogram, live-knop speler

Terwijl je de videogeschiedenis bekijkt, wordt LIVE in de bovenhoek grijs weergegeven.

Pictogram Niet live

Je kunt op LIVE klikken om naar de livestream te gaan. LIVE wordt blauw weergegeven als je live video bekijkt.

Pictogram Live