To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran videohistorian katsominen tietokoneella

Jos olet Nest Awaren tilaaja, Nest-kameran videohistoria tallennetaan automaattisesti pilveen.

Voit katsoa Nest-kameran videohistoriaa puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Jos haluat katsoa videohistoriaa tietokoneella, kirjaudu tilillesi osoitteessa home.google.com tai home.nest.com ja valitse kamera, jossa on Nest Aware ‐tilaus.

Nest-kameran aikajana

Tietokoneella kameran videohistoriaan kuuluu aikajana, jonka avulla voit etsiä videotallenteesta tärkeitä tapahtumia.

• Google Homen verkkoversiossa se on videosoittimen oikealla puolella.
  • Nest-sovelluksen verkkoversiossa se on näytön alareunassa.

Aikajanalla on kaksi ensisijaista tarkoitusta:

• Se kertoo videohistorian tapahtumien ajankohdan. Kameratapahtumia ovat esimerkiksi liike tai ääni.
  • Sen avulla voit selata tallennettua videohistoriaasi nopeasti ja siirtyä suoraan tarkistamaan tietyt tapahtumat.

Voit katsoa videohistorian eri osia klikkaamalla sitä aikajanan kohtaa, josta haluat aloittaa katselun. Videosi siirtyy heti taakse- tai eteenpäin, ja toisto alkaa klikkaamastasi kohdasta.

Google Homen verkkoversio

Kamerat-välilehti

• Kamerat-välilehdellä voit siirtyä kameroiden ja ovikellojen välillä. Voit myös katsoa kaikkien kameroiden videofiidiä samaan aikaan.
  • Klikkaa kameran kuvaketta, niin näet fiidin koko näytön tilassa. Näet myös kameran aikajanan tai tapahtumahistorian riippuen Nest Aware ‐tilauksestasi.

Klippien tallentaminen ja katsominen

Katso, miten voit luoda, tallentaa tai katsoa videoklippejä Google Homen verkkoversiossa.

Mitä aikajanan pisteet ja palkit tarkoittavat

• Aikajanalla olevat pisteet tai palkit tarkoittavat, että kamera on havainnut liikettä tai ääntä kameran Activity Zones ‐vyöhykkeiden ulkopuolella.
  • Mitä aikajanan pimeät kohdat tarkoittavat:
    • Jos olet tilannut tapahtumiin perustuvan tallennuksen (Nest Aware tai Nest Aware Plus), näet kameran videohistoriassa aukkoja tapahtumien välillä. Tämä on normaalia.
    • Jos sinulla on Nest Aware Plus ‐tilaus, kameran videohistoriassa näkyy aukkoja 10 päivän kuluttua. Tämä johtuu siitä, että sovellus poistaa videon, jossa ei ole tapahtumia, joten näet videoklippejä vain tapahtumista.
    • Jos sinulla on Nest Aware (1. sukupolvi) ‐tilaus, kameran videohistoriassa näkyy aukkoja vain, jos kamera ei ollut päällä tai yhteydessä verkkoon.
  • Valkoinen viiva osoittaa sen aikajanan osan, jota katsot parhaillaan.

Tapahtumaan siirtyminen

• Vie hiiri tapahtuman päälle, niin näet esikatselun siitä. Siirry tapahtumaan klikkaamalla sitä.
  • Voit kelata nopeasti eteen- ja taaksepäin vetämällä aikajanaa ylös tai alas. Toisto alkaa, kun päästät irti.

Nest-sovelluksen verkkoversio

Kalenteri

Jos haluat katsoa videota tietyltä päivältä, valitse Kalenteri . Nest Aware ‑tilauksestasi riippuen voit palata videohistoriassa taaksepäin tietyn määrän päiviä.
Jos sinulla on esimerkiksi 10 päivän videohistorian tilaus, näet historiaa 10 viime päivältä. Jos et halua menettää tiettyjä muistoja, voit tallentaa klippejä.
Web calendar watch video
Aikapainikkeet
Voit vaihtaa aikajanan skaalaa näillä vaihtoehdoilla: HR (tunti), MIN (minuutti) ja SEC (sekunti).
Tämä muuttaa sitä, kuinka pitkä aika aikajanalla näkyy. Oletusnäkymä on MIN. Jos haluat nähdä lyhyemmän jakson yksityiskohtaisemmin, esim. liike- tai äänitapahtumien tarkan alkamis- ja päättymisajan, valitse SEC. Jos haluat nähdä laajemman yleiskatsauksen aikajanasta, valitse HR.

Huom. Kun aikajanan tila on HR tai MIN, toisiaan lähellä olevat tapahtumat voivat näyttää yhdeltä tapahtumalta.
Aikajanan vasen ja oikea nuoli
Voit siirtyä videohistoriassa aikajanan vasemmalla ja oikealla nuolella.
Activity Zones
Voit luoda Activity Zones ‑vyöhykkeitä valitsemalla Activity Zones .
Klippien ja aikaviivevideoiden luominen ja katsominen
Valitse Klipit , niin voit luoda klipin tai aikaviivevideon tai nähdä tallentamasi klipit.
Mitä aikajanan pisteet ja palkit tarkoittavat
  • Aikajanalla näkyvät harmaat pisteet tai palkit tarkoittavat, että kamera on havainnut liikettä tai ääntä Activity Zones ‑vyöhykkeiden ulkopuolella.
  • Aikajanalla näkyvät värilliset pisteet tai palkit yleensä tarkoittavat, että kamera on havainnut liikettä jollakin Activity Zones ‑vyöhykkeellä. Väri on sama kuin vyöhykkeen luomisen yhteydessä valittu väri. Jos siis loit etuoven ympäristölle oranssin Activity Zones ‑vyöhykkeen, kaikki aikajanan oranssit pisteet ja palkit tarkoittavat, että kamera havaitsi toimintaa kyseisellä vyöhykkeellä.
  • Eriväriset pisteet harmaan viivan sisällä tarkoittavat, että kyseisen tapahtuman aikana havaittiin liikettä kahdella vyöhykkeellä.
  • Aikajanan tummat kohdat
    • Jos olet tilannut tapahtumiin perustuvan tallennuksen (Nest Aware tai Nest Aware Plus), näet kameran videohistoriassa aukkoja tapahtumien välillä. Tämä on normaalia.
    • Jos sinulla on Nest Aware ‑tilaus, kameran Sightlinessa näkyy aukkoja 10 päivän kuluttua. Tämä johtuu siitä, että sovellus poistaa videon, jossa ei ole tapahtumia, jotta näet videoklippejä vain tapahtumista.
    • Jos sinulla on 1. sukupolven Nest Aware ‑tilaus, kameran videohistoriassa näkyy aukkoja vain, jos kamera ei ollut päällä tai yhteydessä verkkoon.
  • Valkoinen viiva osoittaa sen aikajanan osan, jota katsot parhaillaan.
Tapahtumaan siirtyminen
Vie hiiri tapahtuman päälle, niin näet esikatselun siitä. Siirry tapahtumaan klikkaamalla sitä.
Voit luoda tapahtumasta klipin valitsemalla Uusi klippi .
Voit kelata nopeasti eteen- ja taaksepäin vetämällä aikajanaa vasemmalle tai oikealle. Vetäessä aikajanan yllä näkyy tilannekuvia. Toisto alkaa, kun päästät irti.
Soittimen säätimet
Siirrä hiiri videon päälle, niin näet toistoasetukset.

Kelaa taaksepäin ‑painike kelaa videota taaksepäin.

Web rewind player control

Toista/keskeytä-painike keskeyttää videon ja jatkaa sitä.

Web pause player control

Kelaa eteenpäin ‑painike siirtää videota nykyisestä kohdasta eteenpäin.

Painike näkyy himmennettynä, jos katsot jo livevideota.

Web icon fast forward player control

Jos kelaat loppuun, siirryt takaisin livevideoon.

Painike näkyy himmennettynä, jos katsot jo livevideota.

Web live button player control

Kun katsot videohistoriaa, yläkulman LIVE-teksti näkyy himmennettynä.

Not live icon

Voit klikata LIVE, niin pääset nykyhetkeen. LIVE näkyy sinisenä, kun katsot livevideota.

Live icon