To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Se videohistorik fra Nest-kameraet på en computer

Hvis du har et Nest Aware-abonnement, gemmes dit Nest-kameras videohistorik automatisk i skyen.

Du kan se videohistorikken for dit Nest-kamera på din telefon eller tablet eller på en computer.

Hvis du vil se videohistorikken på en computer, skal du logge ind på din konto på home.google.com eller home.nest.com og vælge et kamera, der har et Nest Aware-abonnement.

Tidslinje for Nest-kamera

Dit kameras videohistorik på en computer indeholder en tidslinje, som hjælper dig med at finde vigtige hændelser i din optagede video.

• I Google Home til nettet er den til højre for videoafspilleren.
  • I Nest-appen til nettet er den nederst på skærmen.

Der er to primære formål med din tidslinje:

• Den viser dig, hvornår der var en hændelse i din videohistorik. Kamerahændelser kan f.eks. være bevægelse eller lyd.
  • Den giver dig mulighed for hurtigt at gennemgå din optagede videohistorik, så du kan gå direkte til hændelser og se, hvad der skete.

Du kan se forskellige dele af din videohistorik ved at klikke på den del af din tidslinje, du vil starte afspilningen fra. Videoen springer straks frem eller tilbage og starter afspilningen fra det punkt, du klikkede på.

Google Home til nettet

Fanen Kameraer

• På fanen Kameraer kan du navigere mellem dine kameraer og dørklokker og se videofeedet fra alle kameraer på samme tid.
  • Klik på kameraets felt for at se feedet i fuld skærm. Du får også vist kameraets tidslinje eller hændelseshistorik, afhængigt af hvilket Nest Aware-abonnement du har.

Gem og se klip

Se, hvordan du opretter, gemmer eller ser videoklip med Google Home til nettet.

Det betyder prikker og bjælker på din tidslinje

• Prikker eller bjælker på din tidslinje betyder, at dit kamera har registreret bevægelse eller lyd uden for kameraets aktivitetszoner.
  • Det betyder mørke områder på tidslinjen:
    • Hvis du har et abonnement med optagelse af hændelser (Nest Aware eller Nest Aware Plus), opstår der huller, hvor der mangler video mellem hændelserne, i kameraets videohistorik. Det er normalt.
    • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, vil du efter 10 dage opleve huller uden videooptagelse i kameraets videohistorik. Det skyldes, at appen fjerner videoer, der ikke indeholder aktivitet, så du kun får vist videoklip med aktivitet.
    • Hvis du har et Nest Aware-abonnement (1. generation), opstår der kun huller i kameraets videohistorik, hvis kameraet har været slukket eller offline.
  • Den hvide linje viser den del af tidslinjen, du ser i øjeblikket.

Spring til en hændelse

• Hold markøren over en hændelse for at få en forhåndsvisning af den pågældende hændelse. Klik på en hændelse for at gå til den.
  • Træk tidslinjen op eller ned for hurtigt at spole frem og tilbage. Slip for at afspille.

Nest-appen til nettet

Kalender

Vælg Kalender for at se video fra en bestemt dag. Du kan gå et bestemt antal dage tilbage i din videohistorik, afhængigt af hvilket Nest Aware-abonnement du har.
Hvis du f.eks. har et abonnement med 10 dages videohistorik, får du løbende vist historikken for de sidste 10 dage. Hvis der er bestemte minder, du ikke vil miste, kan du gemme klip.
Web calendar watch video
Knapper med tidsintervaller
Brug valgmulighederne HR [time], MIN [minut] og SEC [sekund] til at styre skalaen på tidslinjen.
Dette ændrer, hvor lang en tidsperiode der aktuelt vises på tidslinjen. MIN [minut] er standardvisningen. Hvis du vil se en kortere periode i flere detaljer, herunder de nøjagtige start- og stoptider for bevægelses- eller lydhændelser, skal du klikke på SEC [sekund]. Du kan også se en større oversigt over din tidslinje ved at klikke på HR [time].

Bemærk! Når du ser på din tidslinje i tilstanden HR [time] eller MIN [minut], kan hændelser, der er sket kort tid efter hinanden, ligge så tæt, at de ligner én samlet hændelse.
Venstre og højre pil på tidslinjen
Pilene til venstre og højre på tidslinjen hjælper dig med at gennemgå din videohistorik.
Activity Zones
Klik på Activity Zones for at oprette aktivitetszoner.
Oprettelse eller visning af klip og timelapses
Klik på Clips [Klip] for at oprette et klip eller et timelapse eller se, hvilke klip du har gemt
Det betyder prikker og bjælker på din tidslinje
  • Grå prikker eller bjælker på din tidslinje betyder, at dit kamera har registreret bevægelse eller lyd uden for kameraets aktivitetszoner.
  • Farvede prikker eller bjælker på din tidslinje betyder normalt, at dit kamera har registreret bevægelse i en af dine aktivitetszoner. Farven matcher den farve, der blev tildelt den pågældende aktivitetszone, da den blev oprettet. Hvis du f.eks. har oprettet en orange aktivitetszone omkring hoveddøren, betyder alle orange prikker og bjælker på din tidslinje, at dit kamera har registreret aktivitet i den pågældende zone.
  • Flere farvede prikker på en grå linje betyder, at der blev registreret bevægelse inden for to zoner, mens den pågældende aktivitet foregik.
  • Mørke områder på tidslinjen
    • Hvis du har et abonnement med optagelse af hændelser (Nest Aware eller Nest Aware Plus), opstår der huller i kameraet videohistorik mellem hændelserne. Dette er normalt.
    • Hvis du har et Nest Aware Plus-abonnement, kan du efter 10 dage se mellemrum i kameraets Sightline. Det skyldes, at appen fjerner videoer, der ikke indeholder aktivitet, så du kun får vist videoklip med aktivitet.
    • Hvis du har et Nest Aware-abonnement (1. generation), opstår der kun huller i kameraets videohistorik, hvis kameraet har været slukket eller offline.
  • Den hvide linje viser den del af tidslinjen, du ser i øjeblikket.
Spring til en hændelse
Hold markøren over en hændelse for at få en forhåndsvisning af den pågældende hændelse. Klik på en hændelse for at gå til den.
Vælg New Clip [nyt klip] for at oprette et klip med begivenheden.
Træk tidslinjen til venstre og højre for hurtigt at spole frem og tilbage. Mens du trækker, vises der øjebliksbilleder over tidslinjen. Slip for at afspille.
Afspilningsknapper
Flyt markøren hen over din video for at få vist afspilningsknapperne.

Knappen spol tilbage spoler tilbage i din video.

Web rewind player control

Knappen pause/afspil sætter din video på pause og genoptager afspilningen.

Web pause player control

Knappen spol frem springer frem i din video fra det aktuelle tidspunkt.

Knappen er nedtonet, hvis du allerede ser livevideo.

Web icon fast forward player control

Du kan spole frem til slutningen af videoen for at vende tilbage til livevideo.

Knappen er nedtonet, hvis du allerede ser livevideo.

Web live button player control

Mens du ser din videohistorik, er LIVE nedtonet i det øverste hjørne.

Not live icon

Du kan klikke på LIVE for at gå til livevideo. LIVE vises med blåt, når du ser livevideo.

Live icon