To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

De wifi-instellingen van de Nest Connect updaten

Wil je de instellingen van de router wijzigen, het wifi-wachtwoord aanpassen of een nieuwe router installeren? Dan moet je de wifi-gegevens van de Nest Connect updaten.

De eenvoudigste oplossing voor de meeste Nest-producten? Geef je wifi-netwerk dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord als voorheen. Dit werkt meestal ook als je een nieuwe wifi-router hebt gekocht, maar dan moeten de fabrieksinstellingen wel hetzelfde zijn.

Werkt het niet, of wil je de naam van het nieuwe netwerk of het nieuwe wachtwoord houden, dan moet je de wifi-gegevens op elke Nest Connect afzonderlijk updaten.

1. Ga met je mobiel of tablet naar de kamer waar de Nest Connect is.
  2. Tik op Instellingen Icoon van Nest-instellingenin het startscherm van de app.
  3. Tik op Nest Connect. Mogelijk moet je een stukje omlaag scrollen om deze optie te zien.
  4. Tik op de Nest Connect waarvan je de instellingen wilt wijzigen.
  5. Tik op Wifi-verbinding en dan op Starten.