To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tijdstempel van Nest-videoclips

Tijdstempels zijn alleen beschikbaar voor camera's die zijn ingesteld met de Nest-app. Deze functie is niet beschikbaar in de Home-app.

Als je een videoclip downloadt vanuit de Nest-app, heeft de clip tijdstempels die zichtbaar zijn als je de ondertiteling aanzet. Dit is handig als je wilt weten wanneer je videoclip is opgenomen.

Filmt je Google Nest-camera bijvoorbeeld een inbreker die je huis binnendringt, dan beschik je over een videoclip met de datum en tijd van de inbraak die je aan de politie kunt geven. Of als je camera de eerste stapjes van je kind vastlegt, kun je bij het terugkijken van de beelden ook altijd zien wanneer deze bijzondere gebeurtenis precies heeft plaatsgevonden.

De tijdstempels van de Nest-camera worden niet permanent weergegeven in je videoclips, zoals bij de meeste camcorders het geval is. In plaats daarvan kun je ze tonen of verbergen wanneer je maar wilt.

Het tijdstempel in een videoclip weergeven

Opmerking: Tijdstempels worden niet opgeslagen met time-lapses (beeldmateriaal dat versneld is om enkele minuten of uren in een paar seconden te laten zien).

1. Download een videoclip naar je computer.
  2. Open de gedownloade videoclip in een videospeler die ondertiteling ondersteunt.
  3. Zet de ondertiteling aan in de instellingen van de videospeler om het tijdstempel te bekijken.
  4. Nadat je de ondertiteling hebt aangezet, zie je onderaan de video het tijdstempel met de datum en tijd van de opname. Wil je het tijdstempel verbergen, zet dan de ondertiteling weer uit.

Tip: Je kunt de datum en tijd van videoclips die zijn opgeslagen in de videoclipbibliotheek, ook vinden op home.nest.com:

1. Selecteer je camera in het startscherm.
  2. Tik op Clips Clips bekijken. Elke clip heeft een label met de datum en tijd van opname.