Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tidsstempel i Nest-videoklip

Tidsstempler er kun tilgængelige for kameraer, der er konfigureret med Nest-appen. Denne funktion er ikke tilgængelig i Home-appen.

Når du downloader et videoklip fra Nest-appen, medfølger tidsstempler, som kan ses, når du slår engelske undertekster til. Det er nyttigt, hvis du vil vide, hvornår dit videoklip blev optaget.

Hvis dit Google Nest-kamera f.eks. optager en indbrudstyv, der begår indbrud i dit hjem, har du et videoklip med dato og klokkeslæt, som du kan give til politiet. Hvis dit kamera optager dit barns første skridt, kan videoklippet fortælle dig, præcis hvor og hvornår det skete.

Tidsstempler fra Nest-kameraer optages ikke permanent oven på dine videoklip ligesom tidsstempler fra traditionelle videokameraer. Du kan altid selv vælge, om de skal vises eller skjules.

Vis tidsstemplet i et videoklip

Bemærk! Tidsstempler gemmes ikke med timelapses (optagelser, hvor hastigheden er øget for at vise flere minutter eller timer på få sekunder).

1. Download et videoklip til din computer.
  2. Åbn det downloadede videoklip i en videoafspiller, der understøtter undertekster.
  3. Slå engelske undertekster til i indstillingerne for din videoafspiller for at se tidsstemplet.
  4. Når du har slået engelske undertekster til, bør tidsstemplet blive vist nederst i videoen med dato og klokkeslæt for optagelsen. Slå undertekster fra for at skjule tidsstemplet igen.

Tip! Du kan også finde dato og klokkeslæt for videoklip, der er gemt i samlingen med videoklip på home.nest.com:

1. Vælg dit kamera på startsiden.
  2. Tryk på Klip Se klip. Hvert klip er navngivet med dato og klokkeslæt for optagelsen.