Een abonnement op Nest Aware opzeggen

Google Nest Aware is zowel rechtstreeks bij Nest als via onze partners verkrijgbaar. Hoe je je abonnement opzegt, is afhankelijk van hoe je het hebt afgesloten.

Alleen de eigenaren van een huis kunnen Nest Aware opzeggen

De mensen met wie je toegang tot je Nest-huis hebt gedeeld, hebben evenveel controle over de Nest-producten in huis als jij. Maar alleen de eigenaar van het Nest-huis kan een Nest Aware-abonnement opzeggen. Als je een abonnement op Nest Aware probeert op te zeggen en niet de eigenaar bent, wordt er een bericht weergegeven dat het niet kan worden opgezegd.

Wat er gebeurt wanneer je je abonnement opzegt

De opzegging gaat onmiddellijk in en kan niet ongedaan worden gemaakt.

• De videogeschiedenis van je camera wordt gewist, waaronder markeringen en momentopnamen op de Beeldlijn in de Nest-app. De clips en time-lapses die je hebt gemaakt, blijven echter opgeslagen in de Nest-app. Je kunt ze nog steeds bekijken op een computer.
  • De Nest-app geeft geen opties meer weer voor geavanceerde meldingen van je camera. Activiteitszones die je hebt ingesteld voor de camera, worden verwijderd. Ook worden alle andere instellingen en voorkeuren met betrekking tot je abonnement verwijderd.
  • Als je een jaar- of maandabonnement opzegt, ontvang je een terugbetaling (of accounttegoed als je andere Nest Aware-abonnementen hebt) op basis van de tijd die is verstreken sinds de laatste factureringscyclus.
    Meer informatie over terugbetalingen wanneer je je abonnement opzegt
  • Als je een vooraf betaalde service later dan dertig dagen na de aankoop opzegt (zoals bij een bundel met een Google Nest Hello videodeurbel en vooraf betaald Nest Aware-abonnement voor één jaar), ontvang je geen terugbetaling of tegoed en is de opzegging definitief. Als je Nest Aware weer wilt gebruiken, moet je een nieuw abonnement afsluiten.

Een abonnement op Nest Aware opzeggen

Ga naar Je abonnementen beheren en lees hoe je de betaling annuleert of wijzigt.

Belangrijk: Je kunt een abonnement op Nest Aware alleen opzeggen als je de eigenaar van het Nest-huis bent.

Opmerking: Als je een Google Nest-camera en een abonnement op Nest Aware hebt gekocht, moet je de camera eerst aan de Nest-app toevoegen. Daarna kun je de bovenstaande stappen volgen om je abonnement op te zeggen.