Sådan kan du tale med besøgende gennem dit Nest-kamera eller din Hello-videodørklokke

Med Talk and Listen kan du tale med besøgende ved hjælp af dit kamera – også
når du ikke er hjemme. Lad os f.eks. sige, at dit Google Nest Cam
Outdoor ved hoveddøren sender en underretning om bevægelse. Du
åbner Nest-appen for at se, hvem der er ved døren. Det er et bud
med en pakke, så du trykker på taleknappen og beder vedkommende
om at lægge pakken ved døren.

Nest cam talk listen tone

Talk and Listen fungerer på lidt forskellige måder, afhængigt af hvilket kamera du har. Vælg dit kamera nedenfor for at se, hvordan denne funktion fungerer, og hvordan du kan bruge den.

Nest Cam IQ Indoor/Outdoor eller Nest Hello

• Talk and Listen på Google Nest IQ-kameraer og Google Nest Hello fungerer på samme måde som et videoopkald. Du kan tale med personen foran kameraet, og vedkommende kan svare med det samme uden at skulle vente på, at talefunktionen bliver aktiveret.
  • Støjdæmpningen og ekkoannulleringen i Nest Cam IQ og Nest Hello gør, at du tydeligt kan høre, hvad der bliver sagt.

Sådan bruger du Talk and Listen

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg det kamera, du vil tale gennem.
  3. Tryk på taleknappen Talk icon.
  4. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet en ringetone, så personen foran kameraet ved, at du vil sige noget. Nu kan du begynde samtalen.
  5. Når du er færdig med samtalen, skal du trykke på taleknappen Talk icon for at lægge på. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet igen en ringetone, så din samtalepartner ved, at samtalen er afsluttet.

Bemærk! Talk and Listen fungerer på lidt forskellige måder, afhængigt af om du bruger bestemte Android-enheder eller en ældre version af Android OS. I skal skiftes til at tale og lytte. Se sektionen nedenfor om ​Nest Cam Indoor og Outdoor, hvis du har én af de følgende enheder: LG Nexus 4 G2, G3 eller P1, Motorola Moto G, Samsung Galaxy S6 og visse Xiaomi-telefoner.

Flere funktioner

• Google Assistent til Nest Cam IQ Indoor: Når du er i nærheden af kameraet, kan du give talekommandoer til Google Assistent. Du kan få flere oplysninger i vores artikel om aktivering og brug af Google Assistent.

• Hurtige svar til Nest Hello: Hvis nogen ringer på din dørklokke, og du vil svare ved bare at trykke på en knap, kan du få dit kamera til at afspille en besked, der er indspillet på forhånd. Du kan få flere oplysninger i vores artikel om brug af hurtige svar.

Nest Cam Indoor og Outdoor

Talk and Listen på Nest Cam Indoor og Outdoor fungerer én vej ad gangen. I skal skiftes til at tale og lytte.

Sådan bruger du Talk and Listen

Når du vil tale:

1. Åbn Nest-appen.
  2. Vælg det kamera, du vil tale gennem.
  3. Tryk på taleknappen Talk icon. Teksten på knappen ændres til "Udført" og begynder at blinke.
  4. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet en ringetone. Dette gør personen i nærheden af kameraet opmærksom på, at du vil sige noget.
  5. Begynd at tale.

Når du vil lytte:

1. Når du er klar til at høre din samtalepartners svar, skal du trykke på knappen Udført.  Nu kan du høre samtalepartnerens svar.
  2. Hvis du har aktiveret Talk and Listen-tonen, afspiller kameraet igen en ringetone. Dette gør personen i nærheden af kameraet opmærksom på, at det er vedkommendes tur til at tale.

Bemærk!Hvis du har et Google Nest Aware-abonnement, bliver lyden ikke optaget i Video History, mens taleknappen blinker i appen. Det skyldes, at kameraet ikke kan bruge mikrofonen og højttaleren på samme tid.