To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Rotér Nest-kameraet, slik at videoen vises riktig

Hvis du trenger å montere Google Nest-kameraet i taket eller et overheng, eller i en uvanlig vinkel for å dekke synsfeltet du ønsker, kan du justere videoen slik at den vises riktig.

I mange tilfeller kan du rotere eller vri på kameraet. Hvis det ikke er mulig, kan du snu videoen 180 grader med Home- eller Nest-appen.

Vri kameraet

Hvis du bare vil fikse et skrått bilde eller et opp-ned-bilde, kan du prøve å vri kameraet i stativet eller veggfestet.

Cam IQ outdoor rotate gif

Rotér videoen med appen

Merk: Denne innstillingen er ikke tilgjengelig for ringeklokker eller Nest Cam IQ Outdoor.

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger .
  4. Velg Video.
  5. Gå til Rotér bildet 180° og trykk på bryteren for å slå funksjonen av eller på.

Nest-appen

1.  På startskjermen i Nest-appen velger du kameraet du vil styre.
  2. Øverst til høyre trykker du på innstillingene .
  3. Velg Rotate Image (Rotér bildet) Nest cam rotate 180 degrees icon. Dette roterer videoen 180°.