De video van de Nest-camera rechtop zetten

Als de video van de camera ondersteboven wordt weergegeven, kun je de video 180 graden draaien met de Nest-app op je mobiel, tablet of computer.

In sommige gevallen krijg je datgene wat je wilt bekijken het beste in beeld door de camera aan het plafond of een ander overhangend punt te hangen. Maar dat betekent vaak ook dat het videobeeld scheef of ondersteboven wordt weergegeven. Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen. Je kunt de camera zelf omdraaien, maar je kunt het videobeeld ook kantelen met de Nest-app.

De camera draaien

Als het beeld slechts een beetje scheef is, kun je het recht zetten door de camera een klein stukje te draaien in de standaard of de magnetische basis (afhankelijk van het model).

Binnencamera's

Rotate Nest Cam IQ

Google Nest Cam IQ Indoor

camera indoor rotate 360

Google Nest Cam Indoor

Buitencamera's

Cam IQ outdoor rotate illustration

Google Nest Cam IQ outdoor

Cam IQ outdoor rotate two ways

Google Nest Cam Outdoor

Het videobeeld kantelen met de Nest-app

Je kunt het camerabeeld rechtop zetten door de camera te draaien of door het beeld in de Nest-app te roteren. In de Nest-app kun je de video 180° draaien, maar als je de camera meer (of minder) moet aanpassen, moet je hem draaien zoals hierboven beschreven.

1. Selecteer de camera waarvan je het beeld wilt draaien in het startscherm van de Nest-app.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen .
  3. Selecteer Beeld draaien Nest cam rotate 180 degrees icon.
  4. Hierdoor wordt je video 180° gedraaid.

Als je de camera later ergens anders wilt ophangen en het beeld weer in de oorspronkelijke stand moet zetten, volg je gewoon dezelfde stappen om het beeld te draaien.

Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar op de Nest
Cam IQ Outdoor. Maar je kunt de Nest Cam IQ
Outdoor altijd zelf aanpassen. Deze camera kan 360° worden
gedraaid, dus het beeld rechtop zetten is geen probleem.
Cam IQ outdoor rotate gif