De video van de Nest-camera rechtop zetten

Als je de Google Nest-camera aan het plafond of onder een afdak moet bevestigen, of in een vreemde hoek om het gewenste beeld te krijgen, kun je de video zo aanpassen dat deze rechtop staat.

In veel gevallen kun je de camera gewoon draaien. Als dat niet mogelijk is, kun je de video 180 graden draaien met de Home-app of de Nest-app.

De camera draaien

Als het beeld een beetje scheef of ondersteboven is, kun je het recht zetten door de camera te draaien op de standaard of montagesteun.

Cam IQ outdoor rotate gif

De video draaien met de app

Opmerking: Deze instelling is niet beschikbaar voor deurbellen of de Nest Cam IQ outdoor.

Home-app

1. Open de Home-app Google Home-app.
  2. Tik in het startscherm op je camera.
  3. Tik op Instellingen .
  4. Selecteer Video.
  5. Ga naar Beeld 180° draaien en tik op de schakelaar om deze aan of uit te zetten.

Nest-app

1.  Selecteer in het startscherm van de Nest-app de camera waarvan je het beeld wilt draaien.
  2. Tik rechtsboven op Instellingen .
  3. Selecteer Beeld draaien Nest cam rotate 180 degrees icon. Hierdoor wordt je video 180° gedraaid.