To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nest-kameran videon kääntäminen oikein päin

Jos haluamasi näkymä vaatii Google Nest ‑kameran asentamisen kattoon, katokseen tai vinoon kulmaan, voit säätää videota siten, että se on oikein päin.

Usein voit yksinkertaisesti kääntää tai kiertää kameraa. Jos tämä ei ole mahdollista, voit kääntää videota 180 astetta Home- tai Nest-sovelluksella.

Kameran kiertäminen

Jos sinun tarvitsee vain suoristaa kallistunut tai ylösalaisin olevan kuva, yritä kiertää kameraa jalustassa tai telineessä.

Cam IQ outdoor rotate gif

Videon kääntäminen sovelluksessa

Huom. Tätä asetusta ei ole saatavilla ovikelloille tai Nest Cam IQ ‐ulkokameralle.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Video.
  5. Siirry kohtaan Käännä kuvaa 180° ja laita se päälle tai pois päältä napauttamalla valitsinta.

Nest-sovellus

1.  Valitse Nest-sovelluksen aloitusnäytöltä kamera, jota haluat hallita.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset .
  3. Valitse Käännä kuvaa Nest cam rotate 180 degrees icon. Tämä kääntää videotasi 180°.