Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Roter Nest-kameraets video, så den rigtige side vender opad

Hvis du vil montere dit Google Nest-kamera i loftet, under et udhæng eller med en skæv vinkel for at få det ønskede udsyn, kan du justere videoen, så den rigtige side vender opad.

I mange tilfælde kan du bare dreje kameraet. Hvis det ikke er muligt, kan du dreje videoen 180 grader via Home-appen eller Nest-appen.

Drej kameraet

Hvis du bare vil rette et skævt billede eller et billede, der vender på hovedet, kan du prøve at dreje kameraet i holderen eller vægbeslaget.

Cam IQ outdoor rotate gif

Roter videoen via appen

Bemærk! Denne indstilling er ikke tilgængelig for dørklokker eller Nest Cam I Outdoor.

Home-appen

1. Åbn Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg Video.
  5. Gå til Roter billede 180°, og tryk på kontakten for at slå indstillingen til eller fra.

Nest-appen

1.  Vælg det kamera, du vil tjekke, på startskærmen i Nest-appen.
  2. Tryk på Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Roter billede Nest cam rotate 180 degrees icon. Dette drejer din video 180 grader.