Sånn sletter du videologgen og øyeblikksbildene for kameraet ditt

Hvis du abonnerer på Google Nest Aware, kan du når som helst slette videologgen for kameraet via Nest-appen på mobilenheten eller datamaskinen din. Når du sletter videologgen, slettes også øyeblikksbildene som er tilgjengelig i Sightline på mobilenheten din. Hvis du ikke har et Nest Aware-abonnement, kan du bruke alternativet for sletting av videologgen til å slette de kostnadsfrie øyeblikksbildene av aktivitet fra Sightline. Videologgen og øyeblikksbildene kan ikke gjenopprettes når de er slettet.

Hvordan video og øyeblikksbilder vanligvis utløper og slettes automatisk

Videologgen og øyeblikksbildene slettes automatisk ved normal bruk. Det skjer på disse måtene:

• Midlertidig videologg: Avhengig av hvilket Nest Aware-abonnement du har, utløper og slettes de eldre opptakene og øyeblikksbildene for kameraet automatisk etter et bestemt antall dager.
  • Hvis du ikke har abonnement, får du fortsatt øyeblikksbilder for inntil tre timer tilbake i tid. Disse utløper og slettes automatisk etter tre timer.
  • Hvis du fjerner et kamera fra Nest-appen eller sier opp et abonnement: Videologgen og øyeblikksbildene for kameraet slettes også hvis du fjerner kameraet fra kontoen din via Nest-appen, eller hvis du sier opp Nest Aware-abonnementet for kameraet.

Sånn sletter du videologgen din manuelt

Du kan slette videologgen manuelt i Nest-appen. Velg alternativet Slett videologgen i innstillingene for kameraet. Med dette alternativet slettes bare loggen for kameraet du har valgt. Videologger eller øyeblikksbilder du har i Sightline for andre kameraer, slettes ikke.

Hvis du ikke har et Nest Aware-abonnement og ikke vil ha øyeblikksbilder av aktivitet i Sightline lenger, kan du slå dem av.

Sånn slår du av gratislagringen av Sightline-øyeblikksbilder og videologgen for kameraet ditt >

Viktig: Når du sletter videologgen for kameraet, slettes hele videologgen og alle Sightline-øyeblikksbilder som er lagret frem til da. Når videologgen og øyeblikksbildene er slettet, er de borte for godt. De kan ikke gjenopprettes. Vi har ikke sikkerhetskopier.

Klipp og fortfilmer du har lagret, slettes ikke når du sletter videologgen. Før du sletter videologgen, må du sørge for å lage klipp av eventuelle deler av videologgen du vil beholde.

Sånn lager du klipp og fortfilmer av videologgen >

Hvis du er sikker på at du har lagret eventuelle klipp du vil beholde, kan du følge trinnene nedenfor for å slette videologgen for kameraet via Nest-appen på mobilenheten eller datamaskinen din.

1. Åpne Nest-appen og logg på kontoen din. Hvis
    du bruker en datamaskin, må du logge på her: home.nest.com.
  2. På startskjermen velger du kameraet
    du vil slette videologgen for.
  3. Trykk på Innstillinger  øverst til høyre i
    appen.
  4. Rull ned og trykk på Slett videologgen.
  5. Trykk på Slett loggen for å bekrefte. Hele videologgen og
    alle øyeblikksbildene fra kameraet slettes
    umiddelbart og kan ikke gjenopprettes.
delete app history