To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Slett videologg og øyeblikksbilder

Du kan når som helst slette hele videologgen til Google Nest-kameraet eller -ringeklokken din. Da slettes også alle øyeblikksbilder i videologgen. Videologgen og øyeblikksbildene kan ikke gjenopprettes når de er slettet.

Slett logg og øyeblikksbilder manuelt

Her er noen viktige ting du bør vite før du sletter videologgen til kameraet eller ringeklokken:

• Når du sletter videologgen til kameraet, slettes hele videologgen og alle øyeblikksbilder som er lagret frem til da.
  • Når videologgen og øyeblikksbildene er slettet, kan du ikke få dem tilbake. Vi har ikke sikkerhetskopier.
  • Husk at dette bare gjelder for kameraet du valgte. Videologgen og øyeblikksbilder du har for andre kameraer, slettes ikke.
  • Opprett og lagre videoklipp av eventuelle deler du vil beholde, før du sletter videologgen til kameraet.

Tips: Hvis du ikke har et Nest Aware-abonnement og ikke vil ha øyeblikksbilder av aktivitet i videologgen til kameraet lenger, kan du slå av øyeblikksbilder.

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på Innstillinger   Slett videologgen.
  4. Trykk på Slett for å bekrefte. Hele videologgen og alle øyeblikksbildene til kameraet blir slettet permanent.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Velg kameraet ditt.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger for Nest-ikon.
  4. Rull ned og trykk på Slett videologgen.
  5. Trykk på Slett loggen for å bekrefte. Hele videologgen og alle øyeblikksbildene til kameraet blir slettet permanent.

Slå av videologgen

For Nest Cam (med ledning), Nest Cam (batteri) og Nest Doorbell (batteri) kan du slå av videologgen til kameraet når som helst i Home-appen.

Viktig: Når du slår av videologgen til kameraet, slettes eventuelle lagrede videologger og øyeblikksbilder.

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Trykk på  Innstillinger   Video  Video History.
  4. Velg Ingen videologg for å slå av loggen for kameraet og slette eventuelle opptak og øyeblikksbilder som er lagret i appen.

Logg og øyeblikksbilder slettes automatisk

Videologg og øyeblikksbilder utløper og slettes automatisk ved vanlig bruk. Her er mer informasjon om når du kan forvente at dette skjer.

• Videologgen utløper fortløpende.
    • Avhengig av hvilket Nest Aware-abonnement du har, utløper og slettes eldre opptak og øyeblikksbilder for kameraet automatisk etter et bestemt antall dager.
    • Hvis du ikke har abonnement, kan kameraet lagre aktivitet i opptil tre timer før den utløper og slettes. Med nyere kameraer kan du få opptil tre timer med hendelsesbaserte opptak, mens eldre kameraer tilbyr opptil tre timer med øyeblikksbilder i stedet.
  • Videologgen slettes når du fjerner et kamera fra appen eller sier opp et Nest Aware-abonnement.
    • Videologgen for Nest Aware slettes når den siste faktureringsperioden utløper – eller hvis du fjerner alle kameraer fra kontoen din.
    • Videologgen og øyeblikksbildene for den første generasjonen av Nest Aware slettes hvis du fjerner et kamera fra kontoen din eller sier opp abonnementet.