To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Videohistorian ja tilannekuvien poistaminen

Voit poistaa Google Nest ‐kameran tai ‑ovikellon koko videohistorian milloin tahansa. Tämä poistaa myös kaikki tilannekuvat videohistoriasta. Videohistorian ja tilannekuvien poistaminen on peruuttamatonta.

Historian ja tilannekuvien poistaminen manuaalisesti

Tässä on muutamia tärkeitä tietoja ennen kameran tai ovikellon videohistorian poistamista:

• Kun poistat kameran videohistorian, koko tähänastinen videohistoria ja kaikki tähänastiset tilannekuvat poistetaan.
  • Kun videohistoria ja tilannekuvat on poistettu, niitä ei voi palauttaa. Emme säilytä varmuuskopioita.
  • Huomaa, että tämä vaikuttaa vain valitsemaasi kameraan. Muiden kameroiden videohistoria ja tilannekuvat säilytetään.
  • Luo ja tallenna videoklippejä kohteista, jotka haluat säilyttää, ennen kuin poistat kameran videohistorian.

Vinkki: Jos sinulla ei ole Nest Aware ‐tilausta etkä halua enää nähdä tilannekuvia kamerasi videohistoriasta, voit poistaa tilannekuvat käytöstä.

Home-sovellus

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse Asetukset   Poista videohistoria.
  4. Vahvista valitsemalla Poista. Kameran koko videohistoria ja kaikki tilannekuvat poistetaan pysyvästi.

Nest-sovellus

1. Avaa Nest-sovellus Nest app.
  2. Valitse kamerasi.
  3. Valitse Asetukset Nest-asetukset-kuvake.
  4. Vieritä alas ja valitse Poista videohistoria.
  5. Vahvista valitsemalla Poista historia. Kameran koko videohistoria ja kaikki tilannekuvat poistetaan pysyvästi.

Videohistorian poistaminen käytöstä

Langallisen Nest Camin, akkukäyttöisen Nest Camin ja Nest Doorbellin (akkukäyttöinen) kameran videohistorian voi poistaa käytöstä milloin tahansa Home-sovelluksessa.

Tärkeää: Kun poistat kameran videohistorian käytöstä, tallennettu videohistoria ja tilannekuvat poistetaan.

1. Avaa Home-sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  3. Valitse  Asetukset   Video  Videohistoria.
  4. Valitse Ei videohistoriaa, jos haluat poistaa kameran historian käytöstä ja poistaa kaikki sille tallennetut videotallenteet ja tilannekuvat.

Historia ja tilannekuvat poistetaan automaattisesti

Videohistoria ja tilannekuvat vanhenevat ja ne poistetaan automaattisesti normaalin käytön aikana. Alla on lisätietoja siitä, milloin voit odottaa tämän tapahtuvan.

• Videohistoria vanhenee vaiheittain.
    • Riippuen Nest Aware ‐tilauksestasi, kameran vanhemmat tallenteet ja tilannekuvat vanhenevat automaattisesti ja poistetaan tietyn ajan kuluttua.
    • Jos sinulla ei ole tilausta, kamera voi tallentaa toimintaa enintään kolme tuntia ennen kuin se vanhenee ja poistetaan. Uusimmilla kameroilla saat jopa kolme tuntia tapahtumiin perustuvaa tallennusta (EBR), kun taas vanhemmat kamerat tarjoavat maksutta jopa kolme tuntia tilannekuvia.
  • Videohistoria poistetaan, kun poistat kameran sovelluksesta tai perut Nest Aware -tilauksen.
    • Nest Awaren videohistoria poistetaan viimeisen laskutuskauden lopussa tai jos poistat kaikki kamerat tililtäsi.
    • 1. sukupolven Nest Awaren videohistoria ja tilannekuvat poistetaan, jos poistat kameran tililtäsi tai jos perut tilauksen.