Kameran videohistorian ja tilannekuvien poistaminen

Jos olet Google Nest Aware ‑tilaaja, voit poistaa kameran videohistorian koska tahansa puhelimen, tabletin tai tietokoneen Nest-sovelluksella. Videohistorian poistaminen poistaa myös puhelimen tai tabletin Sightlinessa näkyvät tilannekuvat. Jos sinulla ei ole Nest Aware ‑tilausta, voit poistaa Sightlinessa näkyvät maksuttomat tilannekuvat videohistorian poistotoiminnolla. Videohistorian ja tilannekuvien poistaminen on peruuttamatonta.

Näin videotallenteet ja tilannekuvat yleensä vanhenevat ja poistuvat automaattisesti

Normaalissa käytössä videohistoria ja tilannekuvat poistetaan automaattisesti. Tämä tapahtuu seuraavilla tavoilla:

• Päivittyvä videohistoria: Nest Aware ‑tilauksesta riippuen kameran vanhemmat tallenteet ja tilannekuvat vanhenevat ja poistuvat automaattisesti tietyn ajan kuluttua.
  • Jos sinulla ei ole tilausta, saat silti tilannekuvia jopa kolmen tunnin ajalta menneisyydestä. Myös nämä tilannekuvat vanhenevat automaattisesti, ja ne poistetaan kolmen tunnin kuluttua.
  • Kameran poistaminen Nest-sovelluksesta tai tilauksen peruuttaminen: Kameran videohistoria ja tilannekuvat poistetaan myös silloin, jos poistat kameran tililtäsi Nest-sovelluksessa tai jos peruutat kameran Nest Aware ‑tilauksen.

Videohistorian poistaminen manuaalisesti

Voit poistaa videohistorian manuaalisesti Nest-sovelluksella valitsemalla kameran asetuksista Poista videohistoria. Tämä vaihtoehto vaikuttaa vain valitsemaasi kameraan. Muiden kameroiden videohistoria ja Sightline-tilannekuvat säilytetään.

Jos sinulla ei ole Nest Aware ‑tilausta etkä halua enää nähdä tilannekuvia Sightlinessa, voit poistaa ne käytöstä.

Maksuttomien Sightline-tilannekuvien ja kameran maksuttoman toimintahistorian poistaminen käytöstä >

Tärkeää: Kun poistat kameran videohistorian, koko tähänastinen videohistoria ja kaikki tähänastiset Sightline-tilannekuvat poistetaan. Videohistoria ja tilannekuvat poistetaan lopullisesti. Niitä ei voi palauttaa, emmekä säilytä varmuuskopioita.

Videohistorian poistaminen ei poista tallennettuja klippejä tai aikaviivevideoita. Varmista ennen videohistorian poistamista, että olet tallentanut klipit videohistorian osista, jotka haluat säilyttää.

Videoklipin tai aikaviivevideon luominen videohistoriasta >

Jos olet varmasti tallentanut haluamasi klipit, poista kameran videohistoria puhelimen, tabletin tai tietokoneen Nest-sovelluksella näiden ohjeiden mukaan.

1. Avaa Nest-sovellus ja kirjaudu tilillesi. Jos
    käytät tietokonetta, kirjaudu sisään osoitteessa home.nest.com.
  2. Valitse aloitusnäytöltä kamera, jonka
    videohistorian haluat poistaa.
  3. Valitse Asetukset  sovelluksen oikeasta
    yläreunasta.
  4. Vieritä alas ja valitse Poista videohistoria.
  5. Vahvista valitsemalla Poista historia. Kameran koko
    videohistoria ja kaikki tilannekuvat poistetaan
    heti ja peruuttamattomasti.
delete app history