Kameran videohistorian ja tilannekuvien poistaminen

Jos olet Nest Awaren tilaaja, voit poistaa kameran videohistorian koska tahansa puhelimen, tabletin tai tietokoneen Nest-sovelluksella. Videohistorian poistaminen poistaa myös puhelimen tai tabletin Sightlinessa näkyvät tilannekuvat.

Jos sinulla ei ole Nest Aware ‑tilausta, voit poistaa Sightlinessa näkyvät tilannekuvat videohistorian poistotoiminnolla.

Videohistorian ja tilannekuvien poistaminen on peruuttamatonta.

Näin videohistoria ja tilannekuvat vanhenevat ja poistuvat automaattisesti

Normaalissa käytössä videohistoria ja tilannekuvat poistetaan automaattisesti. Näin se tapahtuu:

• Päivittyvä videohistoriaNest Aware ‑tilauksesta riippuen kameran vanhemmat tallenteet ja tilannekuvat vanhenevat ja poistuvat automaattisesti tietyn ajan kuluttua.
    • Jos sinulla ei ole tilausta, saat silti tilannekuvia jopa kolmen tunnin ajalta menneisyydestä. Myös nämä tilannekuvat vanhenevat automaattisesti, ja ne poistetaan kolmen tunnin kuluttua.
  • Kameran poistaminen Nest-sovelluksesta ja tilauksen peruuttaminen – Jos peruutat tilauksen, videohistoriasi poistetaan seuraavasti:
    • Nest Awaren videohistoria poistetaan viimeisen laskutuskauden lopussa tai jos poistat kaikki kamerat tililtäsi.
    • 1. sukupolven Nest Awaren videohistoria ja tilannekuvat poistetaan, kun poistat kameran tililtäsi tai kun peruutat tilauksen.

Videohistorian poistaminen manuaalisesti

Voit poistaa videohistorian manuaalisesti Nest-sovelluksella valitsemalla kameran asetuksista Poista videohistoria. Tämä vaikuttaa vain valitsemaasi kameraan. Muiden kameroiden videohistoria ja Sightline-tilannekuvat säilytetään.

Jos sinulla ei ole Nest Aware ‑tilausta etkä halua enää nähdä tilannekuvia Sightlinessa, voit poistaa ne käytöstä.

Tärkeää: Kun poistat kameran videohistorian, koko tähänastinen videohistoria ja kaikki tähänastiset Sightline-tilannekuvat poistetaan. Videohistoria ja tilannekuvat poistetaan lopullisesti. Niitä ei voi palauttaa, emmekä säilytä varmuuskopioita.

Videohistorian poistaminen ei poista tallennettuja klippejä tai aikaviivevideoita. Ennen videohistorian poistamista tallenna klipit videohistorian osista, jotka haluat säilyttää.

Jos olet varmasti tallentanut haluamasi klipit, poista kameran videohistoria puhelimen, tabletin tai tietokoneen Nest-sovelluksella näiden ohjeiden mukaan.

1. Avaa Nest-sovellus ja kirjaudu tilillesi. Jos käytät tietokonetta, kirjaudu sisään osoitteessa home.nest.com.
  2. Valitse aloitusnäytöltä kamera, jonka videohistorian haluat poistaa.
  3. Valitse Asetukset  sovelluksen oikeasta yläkulmasta.
  4. Vieritä alas ja valitse Poista videohistoria.
  5. Vahvista valitsemalla Poista historia. Kameran koko videohistoria ja kaikki tilannekuvat poistetaan heti, etkä voi palauttaa niitä.