Sådan sletter du dit kameras videohistorik og øjebliksbilleder

Hvis du abonnerer på Google Nest Aware, kan du til enhver tid slette dit kameras videohistorik ved hjælp af Nest-appen på din telefon, tablet eller computer. Når du sletter din videohistorik, slettes de øjebliksbilleder, der vises i Sightline på din telefon eller tablet, også. Hvis du ikke abonnerer på Nest Aware, kan du bruge valgmuligheden for sletning af videohistorik til at rydde de gratis øjebliksbilleder af aktivitet, som vises i Sightline. Du kan ikke gendanne videohistorikken eller øjebliksbillederne, når de er slettet.

Sådan udløber og slettes dine optagelser og øjebliksbilleder automatisk ved normal brug

Din videohistorik og dine øjebliksbilleder slettes automatisk ved normal brug. Her kan du se, hvorfor det sker:

• Løbende videohistorik: Afhængigt af det Nest Aware-abonnement, du har, udløber og slettes dit kameras ældste optagelser og øjebliksbilleder automatisk efter et bestemt antal dage.
  • Selvom du ikke har et abonnement, kan du stadig se øjebliksbilleder i op til tre timer fra det tidspunkt, hvor du tog dem. Disse øjebliksbilleder udløber og slettes også automatisk efter tre timer.
  • Hvis du fjerner et kamera fra Nest-appen eller opsiger et abonnement: Dit kameras videohistorik og øjebliksbilleder slettes også, hvis du fjerner kameraet fra din konto i Nest-appen eller opsiger dit kameras Nest Aware-abonnement.

Sådan sletter du manuelt din videohistorik

Du kan slette din videohistorik manuelt via Nest-appen ved at vælge Slet videohistorik i indstillingerne for dit kamera. Når du gør dette, påvirker det kun det kamera, du har valgt. Der slettes altså ikke videohistorik eller øjebliksbilleder i Sightline på dine andre kameraer.

Hvis du ikke har et Nest Aware-abonnement, og du vil gerne vil stoppe med at få øjebliksbilleder af aktivitet i Sightline, kan du slå dem fra:

Sådan fravælger du gratis øjebliksbilleder i Sightline og slår den gratis funktion Activity History fra for dit kamera >

Vigtigt! Når du sletter dit kameras videohistorik, ryddes hele videohistorikken og alle de øjebliksbilleder i Sightline, du har taget før dette tidspunkt. Videohistorikken og øjebliksbillederne slettes permanent. De kan ikke gendannes. Vi gemmer ikke nogen sikkerhedskopier.

Når du sletter din videohistorik, slettes dine gemte klip eller timelapses ikke. Før du sletter din videohistorik, skal du sørge for at lave klip ud af de dele af din videohistorik, som du vil gemme.

Sådan opretter du videoklip eller timelapses fra din videohistorik >

Hvis du er sikker på, at du har gemt de klip, du gerne vil beholde, kan du følge denne vejledning for at slette dit kameras videohistorik ved hjælp af Nest-appen på din telefon, tablet eller computer.

1. Åbn Nest-appen, og log ind på din konto. Hvis
    du bruger din computer, skal du logge ind på home.nest.com.
  2. På startskærmen skal du vælge det kamera, som du
    vil slette videohistorikken for.
  3. Tryk på Indstillinger  øverst til højre i
    appen.
  4. Rul ned, og tryk på Slet videohistorik.
  5. Tryk på Slet historik for at bekræfte. Hele dit kameras
    videohistorik og alle øjebliksbilleder slettes
    med det samme og kan ikke gendannes.
delete app history