To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Endre videokvaliteten for Nest-kamera eller -ringeklokke

Med innstillingene for videokvalitet kan du velge hvor mye av internettilkoblingen din som skal brukes av Google Nest-kameraet eller -ringeklokken til å strømme direktevideo. Jo høyere kvalitetsinnstillingen er, jo mer båndbredde brukes.

Uansett hvilket alternativ du velger, justerer både kameraet og appen oppløsningen automatisk i henhold til den tilgjengelige båndbredden.

I brukerstøtten kan du sjekke hvor mye båndbredde og data kameraet bruker i måneden på hvert kvalitetsnivå.

Krav til internettbåndbredde for Nest-kameraer

Endre innstillingene for videokvalitet

Med denne innstillingen kan du velge maksimal videokvalitet. Følg veiledningen for kameraet eller ringeklokken for å justere videokvaliteten.

Merk: Uansett hvilket nivå du velger, justerer kameraet automatisk oppløsningen og komprimeringen i henhold til hvor mye båndbredde som er tilgjengelig.

Home-appen

1. Åpne Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  3. Øverst til høyre trykker du på Innstillinger .
  4. Velg Video.
  5. Under «Videokvalitet» velger du Maksimal eller Høy.
    • Høy bruker mindre båndbredde.
    • Maksimal bruker mer båndbredde.

Nest-appen

1. Åpne Nest-appen Nest app.
  2. Velg kameraet på startskjermen.
  3. Trykk på innstillingene Innstillinger for Nest-ikon .
  4. Trykk på Quality and bandwidth (Kvalitet og båndbredde) Nest cam video quality icon.
  5. Skyv på bryteren for å endre videokvaliteten for kameraet.
    • «Low» (Lav) bruker minst båndbredde.
    • «High» (Høy) bruker mer båndbredde.

Hva skjer når du endrer videokvaliteten?

Oppløsningen i direktesendingen og Video History

Når du velger en innstilling for videokvalitet, velger du kvaliteten for den direktesendte videostrømmen og kvaliteten som videoen spilles inn og lagres i. Du kan ikke gå tilbake og se de lagrede opptakene i en høyere videokvalitet.

Slik justeres videokvaliteten automatisk basert på den trådløse tilkoblingen til telefonen din (bare i Nest-appen)

Merk: Det er bare Nest-appen som justerer videokvaliteten automatisk basert på den trådløse tilkoblingen til telefonen. Hvis du bruker Home-appen, justeres videokvaliteten bare avhengig av kameraets Wi-Fi-tilkobling og innstillinger for videokvalitet.

Hvis Nest-appen registrerer en rask tilkobling, spiller den av videoen med en høyere kvalitet og oppløsning. På en treg tilkobling reduserer den kvaliteten og oppløsningen for å unngå pauser.

Det betyr at selv om du har stilt inn en høyere videokvalitet på kameraet, kan det hende du ser en lav oppløsning på enheten din hvis tilkoblingen er treg.

Bytt til et Wi-Fi-nettverk med nok båndbredde hvis du vil se video med den kvalitetsinnstillingen du har valgt.

Wi-Fi
Mobilnett (5G) Mobilnett (4G eller LTE) Mobilnett (3G eller 2G)
Maksimal oppløsning for Nest-kameravideo

1080p

(720p for Dropcam eller Dropcam HD)

1080p

(720p for Dropcam eller Dropcam HD)

720p

224p

(400 x 224 piksler)

Korte avbrudd i Video History

Når du har endret innstillingen for kvalitet og båndbredde, bruker kameraet litt tid på å starte på nytt og bytte til den nye kvalitetsinnstillingen. Det kan føre til noen sekunders avbrudd i Video History mens kameraet starter på nytt.

Feilsøk problemer

Hvis kameraet ofte mister tilkoblingen, eller hvis de andre Wi-Fi-enhetene i hjemmet virker tregere enn normalt når kameraet strømmer, kan det hjelpe å redusere innstillingen for kvalitet og båndbredde.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å feilsøke grunnårsaken, som vanligvis er et problem med Wi-Fi-tilkoblingen.