Avisering

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Hitta serienumret på högtalaren eller skärmen från Google Nest eller Google Home

Google Home Google Home

Google Home-enhetens serienummer står på enhetens undersida, i mitten. Det består av tio tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (andra generationen)

Obs! Google Nest Mini (2:a generationen) har ett skruvhål för väggmontering på baksidan. Om enheten saknar skruvhål för väggmontering har du en Google Home Mini (1:a generationen).

Google Nest Mini-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 14 tecken (siffror och bokstäver).
Dessutom står Google Nest Mini-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Mini Google Home Mini (första generationen)

Google Home Mini-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 10 tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home Mini-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Max Google Home Max

Enhetens serienummer står ingraverat på enhetens baksida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Home Max-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Google Nest Audio-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 14 tecken (siffror och bokstäver).
Dessutom står Nest Audio-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Hub

Enhetens serienummer står även ingraverat på stativets undersida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Nest Hub-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Hub Max

Enhetens serienummer står även ingraverat på stativets undersida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Nest Hub Max-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.