Hitta serienumret på Google Nest- eller Google Home-enheten

Google Home Google Home

Google Home-enhetens serienummer står på enhetens undersida, i mitten. Det består av tio tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (andra generationen)

Obs! Google Nest Mini (andra generationen) har ett skruvhål för väggmontering på baksidan. Om enheten saknar skruvhål för väggmontering har du en Google Home Mini (första generationen).

Google Nest Mini-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 14 tecken (siffror och bokstäver).
Dessutom står Google Nest Mini-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Mini Google Home Mini (första generationen)

Google Home Mini-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 10 tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home Mini-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Max Google Home Max

Enhetens serienummer står ingraverat på enhetens baksida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Home Max-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Google Nest Audio-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av 14 tecken (siffror och bokstäver).
Dessutom står Nest Audio-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Hub

Enhetens serienummer står även ingraverat på stativets undersida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Nest Hub-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Hub Max

• Enhetens serienummer står även ingraverat på stativets undersida, under Googles G-logotyp.
  • Dessutom står Google Nest Hub-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.