Hitta serienumret på Google Nest-enheten

Google Home

Google Home-enhetens serienummer står på enhetens undersida, i mitten. Det består av tio tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Mini

Google Home Mini-enhetens serienummer står på enhetens undersida, ute i kanten. Det består av tio tecken (siffror och bokstäver).

Dessutom står Google Home Mini-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Home Max

Enhetens serienummer står ingraverat på enhetens baksida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Home-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.

Google Nest Hub

Enhetens serienummer står dessutom ingraverat på stativets undersida, under Googles G-logotyp.

Dessutom står Google Home-enhetens serienummer på en etikett på förpackningen, nära streckkoderna.