To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Finn serienummeret for Google Nest- eller Home-høyttalere eller -skjermer

Google Home Google Home

Du finner det tisifrede, alfanumeriske serienummeret midt på undersiden av Google Home.

Serienummeret er også oppført på et klistremerke på Google Home-esken, i nærheten av strekkodene.

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2. generasjon)

Merk: Google Nest Mini (2. generasjon) har et skruespor til veggmontering på baksiden. Hvis enheten din ikke har noe skruespor til veggmontering, har du en Google Home Mini (1. generasjon).

Du finner det 14-sifrede, alfanumeriske serienummeret langs ytterkanten på undersiden av Google Nest Mini.
Serienummeret er også oppført på et klistremerke på Google Nest Mini-esken, i nærheten av strekkodene.

Google Home Mini Google Home Mini (1. generasjon)

Du finner det tisifrede, alfanumeriske serienummeret langs ytterkanten på undersiden av Google Home Mini-enheten.

Serienummeret er også oppført på et klistremerke på Google Home Mini-esken, i nærheten av strekkodene.

Google Home Max Google Home Max

Du finner serienummeret etset inn på baksiden av enheten, under Google-logoen «G».

Serienummeret er også oppført på et klistremerke på Google Home Max-esken, i nærheten av strekkodene.

Google Nest Audio Google Nest Audio

Du finner det 14-sifrede, alfanumeriske serienummeret langs ytterkanten på undersiden av Google Nest Audio.
Det er også trykket på et klistremerke på Nest Audio-esken, i nærheten av strekkodene.

Google Nest Hub

Du finner serienummeret etset inn på undersiden av enhetsstativet, under Google-logoen («G»).

Det er også trykket på et klistremerke på Google Nest Hub-esken, i nærheten av strekkodene.

Google Nest Hub Max

Du finner serienummeret etset inn på undersiden av enhetsstativet, under Google-logoen («G»).

Det er også trykket på et klistremerke på Google Nest Hub Max-esken, i nærheten av strekkodene.