Het serienummer van het Google Nest- of Google Home-apparaat opzoeken

Google Home Google Home

Het serienummer van de Google Home, bestaande uit tien letters en cijfers, vind je in het midden aan de onderkant van het apparaat.

Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Home (bij de streepjescodes).

Googel Nest Mini Google Nest Mini (2e generatie)

Opmerking: De Google Nest Mini (2e generatie) heeft een schroefgleuf voor muurbevestiging aan de achterzijde. Als uw apparaat geen schroefgleuf voor muurbevestiging heeft, is het een Google Home Mini (1e generatie).

Het serienummer van de Google Nest Mini, bestaande uit veertien letters en cijfers, vind je bij de buitenrand aan de onderkant van het apparaat.
Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Nest Mini (bij de streepjescodes).

Google Home Mini Google Home Mini (1e generatie)

Het serienummer van de Google Home Mini, bestaande uit tien letters en cijfers, vind je bij de buitenrand aan de onderkant van het apparaat.

Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Home Mini (bij de streepjescodes).

Google Home Max Google Home Max

Het serienummer vind je op de achterkant van het apparaat, onder het G-logo van Google.

Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Home Max (bij de streepjescodes).

Google Nest Audio Google Nest Audio

Het serienummer van de Google Nest Audio, bestaande uit veertien letters en cijfers, vind je bij de buitenrand aan de onderkant van het apparaat.
Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Nest Audio (bij de streepjescodes).

Google Nest Hub

Het serienummer vind je op de onderkant van de standaard van het apparaat, onder het G-logo van Google.

Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Nest Hub (bij de streepjescodes).

Google Nest Hub Max

• Het serienummer vind je op de onderkant van de standaard van het apparaat, onder het G-logo van Google.
  • Het serienummer staat ook op een sticker op de verpakking van de Google Nest Hub (bij de streepjescodes).