Maak kennis met het overzicht van smartapparaten op je Google Nest-scherm

Met het overzicht van smartapparaten op je Google Nest-scherm kun je je compatibele smarthome-apparaten in de gaten houden en bedienen. Met één veeg heb je snel toegang tot onder meer verlichting, thermostaten, media en camerabediening.

Overzicht van smartapparaten openen

Als je het overzicht van smartapparaten op je Nest-scherm wilt openen, veeg je omlaag vanaf de bovenkant van het startscherm.

Apparaten bekijken

Als je wilt selecteren welke apparaatgroep je wilt bekijken en configureren in het overzicht van smartapparaten, tik je gewoon op het pictogram van de gewenste apparaatgroep. Zo worden alle apparaten in die groep weergegeven. Tik vervolgens op het specifieke apparaat dat je wilt configureren om alle bedieningsopties voor in huis te bekijken.

Ruimten bekijken

In het overzicht van smartapparaten kun je op Ruimten bekijken tikken voor een overzicht van alle ruimten en gerelateerde apparaten. Tik op een apparaat in een ruimte om alle bedieningsopties voor in huis te bekijken.