Tilgjengelighetsinnstillinger for Google Nest-skjermer

Du kan tilpasse Google Nest-skjermen din ved hjelp av ulike tilgjengelighetsinnstillinger.

Endre tilgjengelighetsinnstillingene

1. Sørg for at mobilenheten eller nettbrettet du bruker, er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket eller knyttet til den samme kontoen som Google Nest-skjermen din.
  2. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  3.  Trykk på Nest-skjermenheten din og så Innstillinger .
    1. For å velge kontroller for fargeinvertering, skjermforstørring og teksting for hørselshemmede, trykk på Skjerm og så Visuell tilgjengelighet og så velg hvilke innstillinger du vil slå på On eller av Off.
    2. For å velge kontroller for avspilling av startlyd, avspiling av sluttlyd, lydbeskrivelser og skjermleser, trykk på Lyd og så Lydbasert tilgjengelighet og så velg hvilke innstillinger du vil slå på On eller av Off.

Bruk skjermleseren på Nest-skjermen

Når skjermleseren er slått på, kan du bruke bevegelser til å navigere på skjermen og forstå hva som vises på den.

• Utforsk elementer på skjermen: Flytt én finger langs skjermen. Elementet under fingeren fremheves og leses opp.
  • Åpne et valgt element: Dobbelttrykk på det med én finger.
  • Velg neste element og les det: Sveip fra venstre til høyre med én finger.
  • Velg forrige element og les det: Sveip fra høyre til venstre med én finger.
  • Åpne hurtiginnstillingene: Sveip opp fra bunnen av skjermen med én finger.
  • Finn innholdskontroller: Trykk på skjermen med to fingre.
  • Gå tilbake til startskjermen: Sveip mot venstre med én finger på den venstre halvdelen av skjermen, eller si «Ok Google, gå til startsiden».
  • Gå tilbake til den passive skjermen: For å se skjermspareren, sveip mot høyre med én finger fra venstre side av skjermen.
  • Kutt lyden for skjermleseren når den sier noe: Trykk på skjermen med én finger.
  • Kutt lyden for Google-assistenten når den sier noe: Trykk på skjermen med én finger.

Finn ut hva tilgjengelighetsinnstillingene gjør

Lydalternativer

• Spill startlyd: Du hører en lyd når Nest-skjermen hører «Ok Google» eller «Hey Google».
  • Spill sluttlyd: Du hører en lyd når Nest-skjermen er ferdig med å høre på forespørselen din.
  • Skjermleser: Nest-skjermen kommer med taletilbakemelding når du trykker på skjermen.

Visuelle alternativer

• Fargeinvertering: Inverter fargene som vises på skjermen.
  • Forstørr skjermen: Trykk tre ganger på skjermen for å forstørre det du ser.
  • Teksting for hørselshemmede: Slå teksting for hørselshemmede av eller på for videoinnholdet ditt.