Toegankelijkheidsinstellingen voor Google Nest-scherm

Je kunt je Google Nest-scherm aanpassen via de toegankelijkheidsinstellingen.

Toegankelijkheidsinstellingen wijzigen

1. Zorg ervoor dat je telefoon of tablet is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Nest-scherm.
  2. Open de Google Home-app Google Home-app.
  3. Tik op het pictogram van je Nest-scherm en dan Instellingen en dan Toegankelijkheid.
  4. Kies de instellingen die je wilt in- of uitschakelen.

De schermlezer op je Nest-scherm gebruiken

Wanneer je de schermlezer inschakelt, kun je gebaren gebruiken om te navigeren op het scherm en te begrijpen wat erop staat.

• Items op het scherm ontdekken: Beweeg één vinger over het scherm. Het item onder je vinger wordt gemarkeerd en hardop voorgelezen.
  • Een geselecteerd item openen: Dubbeltik met één vinger.
  • Het volgende item selecteren en laten voorlezen: Veeg met één vinger van links naar rechts.
  • Het vorige item selecteren en laten voorlezen: Veeg met één vinger van rechts naar links.
  • Snelle instellingen openen: Veeg met één vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm.
  • Mediabediening vinden: Tik met twee vingers op het scherm.
  • Teruggaan naar het startscherm: Veeg met één vinger naar links vanaf de linkerkant van het scherm, of zeg 'Oké Google, ga naar startscherm'.
  • Teruggaan naar het inactieve scherm: Veeg met één vinger naar rechts vanaf de linkerrand van het scherm om de screensaver te bekijken.
  • De spraak van de schermlezer dempen: Tik met één vinger op het scherm.
  • De spraak van de Google Assistent dempen: Tik met één vinger op het scherm.

Meer informatie over toegankelijkheidsinstellingen

Audio-opties

• Begingeluid afspelen: Er wordt een geluid afgespeeld als je Nest-scherm registreert dat je 'Oké Google' of 'Hey Google' zegt.
  • Eindgeluid afspelen: Er wordt een geluid afgespeeld als je Nest klaar is met luisteren naar je verzoek.
  • Schermlezer: Je Nest-scherm geeft gesproken feedback wanneer je op het scherm tikt.

Visuele opties

• Kleurinversie: Draai de kleuren om die op je scherm worden weergegeven.
  • Scherm vergroten: Tik drie keer op het scherm om wat je ziet, groter weer te geven.
  • Ondertiteling: Schakel de ondertiteling in of uit voor je videocontent.