To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Indstillinger for hjælpefunktioner på Google Nest Hub-skærmen

Du kan tilpasse din Google Nest-skærm ved hjælp af indstillingerne for hjælpefunktioner i Google Home-appen.

Skift indstillinger for hjælpefunktioner

Lyd

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Hjælpefunktioner.
  6. Under "Lyd" kan du ændre indstillingerne efter behov.

Skærm

1.  Sørg for, at din mobilenhed eller tablet er knyttet til den samme konto som din skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Indstillinger og så Hjælpefunktioner.
  5.  Under "Skærm" kan du ændre indstillingerne efter behov.

Brug skærmlæseren på din Nest-skærm

Når du har aktiveret skærmlæseren, kan du bruge bevægelser til at navigere på skærmen og få at vide, hvad der er på den.

• Undersøg elementer på skærmen nærmere: Bevæg en finger langs skærmen. Elementet under din finger fremhæves og læses højt.
  • Hør, hvad der er på skærmen: Tryk på skærmen med én finger.
  • Åbn eller aktivér et valgt element: Tryk to gange på skærmen med én finger.
  • Vælg næste element, og få det læst højt: Stryg til højre med én finger.
  • Vælg forrige element, og få det læst højt: Stryg til venstre med én finger.
  • Juster en skyder: Når det valgte element er en skyder, skal du stryge opad eller nedad med én finger for at gå til justering af skyderen. Juster skyderen ved at stryge til venstre eller højre med én finger. Stryg op eller ned for at gå tilbage til standardnavigationstilstand.
  • Gå tilbage til forrige skærm: Stryg til højre med 3 fingre.
  • Naviger mellem skærme: Stryg til venstre eller højre med 3 fingre.
  • Åbn kvikmenuen: Stryg opad med 3 fingre.
  • Luk kvikmenuen: Stryg nedad med 3 fingre.
  • Start pauseskærm (inaktiv tilstand): Stryg til højre på startskærmen med 3 fingre.
  • Gå tilbage til startskærmen: Stryg til venstre på pauseskærmen med 3 fingre.
  • Gå til hjemmestyring: Stryg nedad med 3 fingre.
  • Stands skærmlæserens oplæsning: Tryk på skærmen med 2 fingre.
  • Stands Google Assistents oplæsning: Tryk på skærmen med 2 fingre.

Find ud af, hvad indstillingerne for hjælpefunktioner kan bruges til

Valgmuligheder for lyd

• Afspil startlyd: Du hører en lyd, når din Nest-skærm registrerer, at du siger "Hey Google".
  • Afspil slutlyd: Du hører en lyd, når din Nest-skærm er færdig med at lytte til din anmodning.
  • Synstolkning: Du hører en beskrivelse af, hvad der sker i en video. Bemærk! Denne funktion fungerer kun med videoer, der tilbyder synstolkning.
  • Skærmlæser: Din Nest-skærm læser højt, når du trykker på skærmen. Bemærk! Skærmlæseren ændrer, hvordan din touchskærm og dine bevægelser fungerer.

Valgmuligheder for billede

• Farvekorrigering: Du kan justere farverne på din Nest-skærm for at hjælpe med farveblindhed.
  • Ombytning af farver: Der byttes om på farverne på skærmen. Sort tekst på en hvid skærm bliver f.eks. til hvid tekst på en sort skærm.
  • Forstør skærmen: Tryk tre gange på skærmen for at forstørre det, der vises på skærmen. Du kan aktivere luppen midlertidigt ved at trykke tre gange med én finger og holde fingeren på skærmen.
  • Undertekster: Aktivér undertekster for videoindhold. Bemærk! Undertekster fungerer kun med videoer, der tilbyder undertekster.