Indstillinger for hjælpefunktioner på Google Nest-skærmen

Du kan tilpasse din Google Nest-skærm ved hjælp af indstillingerne for hjælpefunktioner.

Skift indstillinger for hjælpefunktioner

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3.  Tryk på din Nest-skærmenhed og derefter Indstillinger .
    1. Hvis du vil vælge funktionerne Ombytning af farver, Forstør skærm og Tekster for hørehæmmede, skal du trykke på Skærm og derefter Billedrelaterede hjælpefunktioner og derefter vælg, hvilke indstillinger, du vil aktivere On eller deaktivere Off.
    2. Hvis du vil vælge funktionerne Afspil startlyd, Afspil slutlyd, Synstolkning og Skærmlæser, skal du trykke på Lyd og derefter Lydrelaterede hjælpefunktioner og derefter vælg, hvilke indstillinger du vil aktivere On eller deaktivere Off.

Brug skærmlæseren på din Nest-skærm

Når du har aktiveret skærmlæseren, kan du bruge bevægelser til at navigere på skærmen og få at vide, hvad der er på den.

• Udforsk elementer på skærmen: Bevæg en finger rundt på skærmen. Elementet under din finger fremhæves og læses højt.
  • Åbn et valgt element: Tryk to gange med én finger.
  • Vælg næste element, og få det læst højt: Stryg fra venstre mod højre med én finger.
  • Vælg forrige element, og få det læst højt: Stryg fra højre mod venstre med én finger.
  • Åbn Hurtige indstillinger: Stryg opad fra bunden af skærmen med én finger.
  • Find mediestyring: Tryk på skærmen med to fingre.
  • Gå tilbage til startskærmen: Stryg til venstre med én finger på venstre halvdel af skærmen, eller sig "Ok Google, gå til startskærmen".
  • Gå tilbage til pauseskærmen: Hvis du vil se pauseskærmen, kan du stryge til højre med én finger fra skærmens venstre kant.
  • Stands skærmlæserens oplæsning: Tryk på skærmen med én finger.
  • Stands Google-assistentens oplæsning: Tryk på skærmen med én finger.

Find ud af, hvad indstillingerne for hjælpefunktioner kan bruges til

Valgmuligheder for lyd

• Afspil startlyd: Du hører en lyd, når din Nest-skærm registrerer "Ok Google" eller "Hey Google."
  • Afspil slutlyd: Du hører en lyd, når din Nest-skærm er færdig med at lytte til din anmodning.
  • Skærmlæser: Din Nest-skærm læser højt, når du trykker på skærmen.

Valgmuligheder for billede

• Ombytning af farver: Byt om på de farver, der vises på skærmen.
  • Forstør skærmen: Tryk tre gange på skærmen for at forstørre det, du ser.
  • Undertekster: Aktivér eller deaktiver undertekster på dit videoindhold.