Google Nest-skärm med YouTube inbyggt

Med YouTube inbyggt i Google Nest-skärmen kan du smidigt titta på YouTube Originals, instruktionsvideor och annat på skärmen. Pausa och spela upp videor genom att använda enkla röstkommandon eller pekskärmen. Svep uppåt från videon för att visa andra rekommenderade videor, ungefär på samma sätt som med YouTube på en mobil enhet eller surfplatta. Upptäck det bästa YouTube har att erbjuda med en sex månaders provperiod på YouTube Premium när du köper en Nest-skärm.

YouTube Premium

Obs! YouTube Red heter nu YouTube Premium. Du ser vilka förmåner som ingår nedan.

Med betalmedlemskapet i YouTube Premium förbättras din upplevelse på YouTube och i andra YouTube-appar. Det är för närvarande tillgängligt i flera länder.

Förmåner i YouTube Premium

Med YouTube Premium kan du
  • titta på miljontals videor på YouTube utan annonser
  • ladda ned videor och spellistor på din mobila enhet och titta offline
  • fortsätta att spela upp videor på din mobila enhet samtidigt som du använder andra appar eller skärmen är avstängd
  • få tillgång till filmer och tv-serier från YouTube Originals
  • få tillgång till YouTube Music Premium
  • lyssna på musik på Google Home eller Chromecast Audio.

Dina förmåner i YouTube Premium gäller för YouTube, YouTube Gaming, YouTube Kids och YouTube Music om de är tillgängliga där du befinner dig.

Mer information om förmånerna för i vårt betalmedlemskap i YouTube Premium hittar du här.

Obs! YouTube TV är endast tillgängligt i USA och omfattas inte av förmånerna i YouTube Premium.