To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube op Google Nest-schermen

Met de ingebouwde YouTube-functionaliteit van je Google Nest-scherm kun je YouTube Originals, instructievideo's en veel andere content naadloos op het scherm bekijken. Voor de bediening van YouTube kun je spraakopdrachten gebruiken zoals 'Speel [naam van video] af' of 'Onderbreken'. Je kunt ook het touchscreen gebruiken.

YouTube-contentinstellingen

Belangrijk: Als er geen media wordt afgespeeld, check dan of Beperkte modus gebruiken aanstaat in de YouTube-instellingen van je apparaat.

Met de Google Home-app kun je voorkomen dat mensen in je huishouden bepaalde content bekijken of beluisteren op je Nest-scherm. Kinderen die jonger zijn dan 13 jaar (of de geldende minimumleeftijd in je land) en een account hebben dat wordt beheerd met Family Link, kunnen geen YouTube-video's of YouTube Music afspelen. maar hebben wel toegang tot YouTube Kids. Met de opties voor 'Digitaal welzijn' kun je instellen welke content op je scherm wordt weergegeven. Meer informatie over hoe je filters, YouTube-instellingen en YouTube Kids op je Nest-scherm gebruikt

YouTube Premium

YouTube Premium is een betaald lidmaatschap waarmee YouTube en andere YouTube-apps nog leuker worden. Het is nu in meerdere landen beschikbaar.

Voordelen van YouTube Premium

YouTube Premium biedt de volgende mogelijkheden:
  • Bekijk miljoenen video's op YouTube zonder advertenties.
  • Download video's en afspeellijsten naar je mobiele apparaat om ze offline te bekijken.
  • Laat video's doorspelen op je mobiele apparaat terwijl je andere apps gebruikt of als het scherm uitstaat.
  • Krijg toegang tot YouTube Originals-series en -films.
  • Krijg toegang tot YouTube Music Premium.
  • Luister naar muziek op je speaker of scherm voor Google Nest of Home of Chromecast Audio.

Je YouTube Premium-voordelen zijn van toepassing op YouTube, YouTube Gaming, YouTube Kids en YouTube Music, als deze in jouw land beschikbaar zijn.

Meer informatie over de voordelen van een betaald YouTube Premium-lidmaatschap

Opmerking: YouTube TV is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en is niet inbegrepen bij de voordelen van YouTube Premium.