To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

YouTube Google Nest ‐näytöillä

Koska Google Nest ‐näyttösi tukee YouTubea, voit saumattomasti katsella YouTube Originals ‐sisältöä, perusohjevideoita ja paljon muuta. Voit ohjata YouTubea äänikomennoilla, esim. "Play [videon nimi]" tai "Pause", tai käyttää kosketusnäyttöä.

YouTuben sisältöasetukset

Tärkeää: Jos media ei toistu, tarkista, onko Käytä rajoitettua tilaa ‑asetus päällä laitteen YouTube-asetuksissa.

Google Home ‐sovelluksella voi estää tiettyä sisältöä, jota et halua kotisi jäsenten katsovan tai kuuntelevan Nest-näytöllä. Alle 13-vuotiaat (tai maassasi sovellettavaa ikärajaa nuoremmat), joiden tilejä hoidetaan Family Linkillä ja joilla Voice Match on käytössä, eivät voi toistaa YouTube-videoita tai ‑musiikkia. He voivat kuitenkin käyttää YouTube Kidsiä. Digitaalisen hyvinvoinnin asetusten avulla voit päättää, mitä näytöllä voi katsella. Lue lisää suodattimien, YouTube-asetusten ja YouTube Kidsin käytöstä Nest-näytöllä.

YouTube Premium

Maksullinen YouTube Premium ‑jäsenyys auttaa nostamaan käyttökokemuksesi YouTubessa ja muissa YouTube-sovelluksissa uudelle tasolle. Se on tällä hetkellä saatavilla useissa maissa.

YouTube Premium ‑edut

YouTube Premiumin avulla voit
  • katsoa miljoonia YouTube-videoita ilman mainoksia
  • ladata videoita ja soittolistoja mobiililaitteellesi ja katsoa niitä ilman verkkoyhteyttä
  • toistaa videoita mobiililaitteella muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna
  • katsoa YouTube Originals ‐ohjelmia ja ‐elokuvia
  • käyttää YouTube Music Premiumia
  • nauttia musiikista Google Nest- tai Home ‐kaiuttimella tai ‐näytöllä tai Chromecast Audiolla.

YouTube Premium ‑edut ovat käytettävissä YouTubessa, YouTube Gamingissa, YouTube Kidsissä ja YouTube Musicissa, jos ne ovat saatavilla alueellasi.

Lue lisää maksullisen YouTube Premium ‐jäsenyyden eduista.

Huom. YouTube TV on saatavilla vain Yhdysvalloissa, eikä se sisälly YouTube Premium ‐etuihisi.