Google-kodin jäseneksi liittyminen

Muista, että laitteidesi käyttö ei edellytä käyttäjien olevan kodin jäseniä. Vieraat voivat toistaa musiikkia tai kysyä kysymyksiä, vaikka heitä ei olisi lisätty kodin jäseniksi.

Kun kutsut jonkun liittymään kodin jäseneksi, kutsun hyväksymisen jälkeen hän voi

• lisätä uusia laitteita (esimerkiksi kaiuttimia sekä valoja, kameroita ja muita kodin älylaitteita) kotiisi
  • käyttää kotiisi lisättyjä laitteita ja muuttaa niiden asetuksia
  • linkittää mediapalveluitasi (esim. YouTuben) automaattisesti kaikkiin kodin laitteisiin.

Laitteen säätimet

Jokainen kodin jäsen voi käyttää kaikkien tämän kodin laitteiden säätimiä ja muokata laitteiden asetuksia. Esimerkkejä:

• Valojen sytyttäminen ja sammuttaminen

• Kameran fiidin katsominen

• Ovien lukitseminen

• Lämpötilan säätäminen

• Huoneen määritys

• Laitteen osoite

• Digitaalinen hyvinvointi

• Ja paljon muuta

Mediapalvelut Assistantilla

Kaikkien kodin jäsenten linkitettyjä musiikki-, video- ja kirjapalveluja voidaan käyttää kaikilla tämän kodin Assistant-laitteilla. Tämän vuoksi kaikki voivat pyytää tämän kodin laitteilta musiikkia, videoita ja kirjoja.

Mahdollisuus lisätä ja poistaa laitteita ja kodin jäseniä

Kaikki kodin jäsenet voivat lisätä uusia laitteita. Esimerkkejä:

• Chromecast
  • Google Home ‑laitteet
  • Nest-laitteet, mukaan lukien Nest Camit
  • Älyvalot ja ‑pistokkeet
  • Älylukot
  • Ja paljon muuta

Jokainen kodin jäsen voi kutsua muita liittymään kotiryhmään sekä poistaa kodin jäseniä.