To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Kolmannen osapuolen kodin älylaitteiden yhdistäminen Google Home ‐sovelluksessa

Voit ohjata kolmannen osapuolen älylaitteita etänä, kun otat ne käyttöön Google Home ‐sovelluksessa .

Tärkeää: Ennen kuin jatkat, etsi laitteesi kohdasta Älylaitteiden käyttöönotto Google Home ‑sovelluksessa. Jos löydät linkin laitettasi käsittelevään artikkeliin, seuraa sen ohjeita.

Tuetut kodin älylaitteet

Tuetut kolmannen osapuolen kodin älylaitteet

Vaihe 1. Ota käyttöön kodin älylaitteet

Ota kodin älylaitteet käyttöön seuraamalla valmistajan ohjeita, jos et ole vielä tehnyt niin.

Vaihe 2. Kodin älylaitteiden yhdistäminen Google Home ‐sovelluksessa

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse laitteen valmistaja luettelosta.
  4. Viimeistele käyttöönotto seuraamalla sovelluksen ohjeita.

Kodin älylaitteiden ylläpito

Laitteiden lyhynimien valitseminen

Voit valita kodin älylaitteille lyhytnimet.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  3. Valitse Nimi.
  4. Lisää nimi ja sitten valitse Tallenna.

Huom. Lyhytnimet ovat vaihtoehto älylaitteisiin viittaamiselle Google Home ‑sovelluksessa. Lyhytnimet, jotka olet antanut älylaitteille Google Home ‑sovelluksessa, eivät näy laitteen valmistajan sovelluksessa.

Laitteiden lisääminen tiettyyn huoneeseen

Voit helpottaa laitteiden ohjaamista lisäämällä ne kodin huoneisiin. Voit luoda uuden kodin tai huoneen tai lisätä laitteen nykyisiin huoneisiin. Voit lisätä kunkin laitteen vain yhteen huoneeseen.

Huom. Kaikki kodin jäsenet voivat ohjata siihen lisättyjä laitteita.

Laitteen lisääminen kodissa olevaan huoneeseen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Valitse Huone tai Sijainti.
  5. Valitse huone ja napauta Seuraava.

Laitteen lisääminen uuteen huoneeseen nykyisessä kodissa

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Valitse Huone tai Sijainti.
  5. Valitse aiemmin luotu huone tai Lisää oma huone. Valitse sitten Seuraava.
    • Jos luot oman huoneen, lisää huoneen uusi nimi ja valitse Seuraava.
    • Voit myös luoda laitteelle oman nimen, kun vaihdat huonetta.

Laitteen lisääminen eri kodissa olevaan huoneeseen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Valitse Koti.
  5. Valitse koti, johon haluat siirtää laitteen, ja valitse  Seuraava.
  6. Valitse yhteenvetosivulta Siirrä laite.
  7. Valitse laitteelle huone uudessa kodissa  Seuraava.

Huom. Tämä toiminto poistaa laitteen ensimmäisen kodin huoneesta. Laite on edelleen linkitetty ensimmäiseen kotiin, mutta sen pitäisi näkyä Kodissa‑, Paikalliset laitteet‑ tai Linkitetty sinuun ‑kohdassa huoneen nimen sijaan.

Huoneiden luominen ja ylläpito

Uuden huoneen luominen

Voit luoda uuden huoneen laitteelle, joka on jo huoneessa.

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet .
  3.  Kosketa laitteen kuvaa pitkään valitse Asetukset tai Lisää More menu valitse Asetukset .
  4. Valitse Huone tai Sijainti.
  5. Valitse huone kohdasta Luo uusi ja valitse sitten Seuraava.

Huoneen nimeäminen uudelleen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Avaa Laitteet, ryhmät ja huoneet.
  4. Valitse päivitettävä huone.
  5. Valitse Nimi ja kirjoita uuden huoneen nimi. Napauta sitten Tallenna.

Huoneen poistaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Avaa Laitteet, ryhmät ja huoneet.
  4. Valitse poistettava huone.
  5. Valitse Poista huone.

Huom. Kun poistat huoneen, kaikki siinä olevat laitteet poistetaan. Voit lisätä ne eri huoneeseen.

Uusien laitteiden saatavuuden tarkistaminen

Äänikomennoilla

Haluamasi toiminto: Sano:
Synkronoi kaikki laitteet

"Hey Google" tai "Hey Google, sync my devices"

Synkronoi laitetyyppi

"Hey Google" tai "Hey Google, sync my lights"

Tärkeää:

• Sinun täytyy ottaa laitteesi käyttöön kumppanisovelluksessa etukäteen (vaihe 1 edellä).
  • Useiden laitteiden synkronointi samaan aikaan voi aiheuttaa aikakatkaisuvirheen.

Google Home ‑sovelluksella

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  3. Valitse lyhytnimi näille laitteille ja lisää ne huoneeseen seuraamalla ohjeita.
Laitteiden ja Google Home ‑sovelluksen linkityksen poistaminen

Huom. Et voi poistaa yksittäisten laitteiden linkitystä Google Home ‑sovelluksella. Kun poistat palvelun linkityksen näiden ohjeiden mukaisesti, kaikki kyseisen palvelun laitteet poistetaan. Jos haluat poistaa yksittäisen laitteen linkityksen, poista laite valmistajan sovelluksesta ja synkronoi laitteesi Google Homen kanssa.

Kun poistat laitteen linkityksen kodista:

• Laitteen yhteys katkaistaan kaikilta kodin jäseniltä
  • Laitteen linkitys Google-tiliisi poistetaan

Laitteiden linkityksen poistaminen

1. Varmista, että laitteet ovat päällä.
  2. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus
  3. Valitse Asetukset  ja sitten Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  4. Valitse kohdasta Linkitetyt palvelut laitteet, joiden yhteyden haluat katkaista, ja valitse Poista tilin linkitys.
  5. Vahvista valintasi napauttamalla Poista linkitys.

Kodin älylaitteiden ohjaaminen

Kun olet yhdistänyt älylaitteet Google Home ‐sovelluksessa, voit ohjata niitä Google Home ‐sovelluksella. Jos sinulla on laite, jossa Assistant on sisäänrakennettuna, voit myös ohjata älylaitteita äänikomennoilla.

Lisää aiheesta

Kodin älylaitteiden ohjaaminen kaiuttimilla ja näytöillä
Tuetut kodin ohjauksen yhteistyökumppanit
Kodin älylaitteiden ohjaaminen kotipaneelin kautta