Knyt smartenheder til dine Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme i hjemmet

Du kan fjernstyre smartenheder, der er kompatible med Google Assistent, når du konfigurerer dem i Google Home-appen. Konfigurer dine enheder ved at følge vejledningen i denne artikel. Find derefter ud af, hvordan du styrer dine enheder.

Vigtigt! Før du fortsætter, bør du tjekke, om din enhed er angivet på siden til konfiguration af smartenheder i Google Home-appen. Hvis der er et link til en artikel om din specifikke enhed, skal du bruge vejledningen i den pågældende artikel i stedet.

Understøttede smartenheder til hjemmet

Se denne liste over understøttede smartenheder til hjemmet, som fungerer sammen med Google Assistent på Google Nest- og Google Home -højttalere og -skærme.

Trin 1. Konfigurer smartenheder til hjemmet

1. Konfigurer din højttaler eller skærm, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere dine smartenheder til hjemmet ved at følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Trin 2. Knyt smartenheder til hjemmet til dine højttalere og skærme

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus Fungerer sammen med Google.
  3. Vælg producenten af enheden på listen.
  4. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Administrer smartenhederne i dit hjem

Giv enheder kaldenavne

Du kan give dine smartenheder kaldenavne.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg din enhed og derefter Indstillinger Settings icon og derefter Navn.
  3. Angiv et navn og derefter tryk på Gem.

Bemærk! Kaldenavne er alternative måder at henvise til smartenheder på i Google Home-appen. De kaldenavne, du har givet til smartenheder i Google Home-appen, afspejles ikke i enhedsproducentens app.

Tildel enheder et rum

Du kan nemmere styre dine enheder ved at tildele dem et rum i et hjem. Du kan oprette et nyt hjem, oprette et nyt rum eller føje enheder til et eksisterende rum. Hver enhed kan højst føjes til ét rum.

Bemærk! Alle medlemmer af hjemmet kan styre alle enheder i hjemmet.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Gem.

Vælg et nyt rum til enheden

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på enheden Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Næste.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Ikon for Indstillinger Rum Rul til bunden, og tryk på Tilføj et tilpasset rum angiv navnet på rummet tryk på Gem.

Føj enheden til et rum i et andet hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon Hjem vælg et hjem Næste vælg et rum Næste.
    • Bemærk! Denne handling fjerner enheden fra rummet i det første hjem. Enheden vil fortsat være tilknyttet det første hjem, men den vises under "Lokale enheder" i stedet for under navnet på rummet.

Opret og administrer rum

Opret et nyt rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg det hjem, hvor du vil tilføje et rum, øverst.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent Styring af smartenheder.
  5. Tryk på en af dine enheder Rum.
    • Bemærk! Den enhed, du vælger, fjernes fra det aktuelle rum og føjes til det nye. Du kan flytte enheden tilbage til det første rum, når det nye rum er oprettet.
  6. Rul ned, og tryk på Tilføj et nyt rum angiv et navn på rummet OK.

Omdøb et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil omdøbe, øverst.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil omdøbe.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon Navn angiv et navn Gem.

Slet et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil slette, øverst på skærmen.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil slette.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon Slet rum Fjern.
    Bemærk! Alle rummets enheder fjernes fra rummet. Du kan føje dem til et andet rum.

Tjek, om der er nye enheder

Brug din stemme

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkroniser en enhedstype "Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

Brug Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Rul ned til "Andre Cast-enheder", hvor du finder alle de enheder på samme netværk, som ikke er knyttet til et hjem eller rum.
  3. Følg vejledningen for at angive et kaldenavn til disse enheder og føje dem til et rum.

Styr smartenhederne til hjemmet

Når du har konfigureret dine enheder, kan du bruge stemmekommandoer og Google Home-appen til at styre dem.

Styr dine smartenheder til hjemmet med din højttaler eller skærm

Fjern enheder fra Google Home-appen

Når du fjerner tilknytningen af en enhed til et hjem, sker følgende:
  • Enhedens tilknytning til medlemmer i hjemmet fjernes.
  • Enhedens tilknytning til din Google-konto fjernes.
  1. Sørg for, at dine enheder er tændt.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Vælg din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger efterfulgt af Fjern tilknytningen til din tilknyttede tjeneste efterfulgt af Fjern tilknytning.

Bemærk! Du kan ikke fjerne tilknytningen af individuelle enheder. Hvis du fjerner én enhed via disse trin, fjernes alle enheder i den pågældende tjeneste.

Relateret indhold

Styr smartenheder til hjemmet ved hjælp af højttalere eller skærme
Understøttede partnere for styring af smartenheder