Konfigurer smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Home

Du kan styre over 30.000 smartenheder til hjemmet, bl.a. lamper, stik, kontakter, termostater og meget mere ved hjælp af Google Home.

Understøttede smartenheder til hjemmet

Her er en liste over understøttede smartenheder til hjemmet, som fungerer sammen med Google-assistenten på Google Home.

Trin 1: Konfigurer smartenheder til hjemmet

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere din Google Nest- eller Google Home-enhed.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere dine smartenheder til hjemmet ved at følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Trin 2: Knyt smartenheder til hjemmet til din Google Home-enhed

1. Åbn Google Home-appenGoogle Home app på din mobilenhed.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed  Har du konfigurerede enheder?
  3. Hvis du vil tilknytte nye enheder, skal du vælge din placering og trykke på Næste  Følg vejledningen for at fuldføre konfigurationen.
  4. Hvis din enhed er fra en Fungerer sammen med Google-partner, skal du vælge producenten af enheden på listen.
  5. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Trin 3: Vælg kaldenavne til enheder

Du kan give dine smartenheder kaldenavne.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  2. Vælg din enhed og derefter Indstillinger Settings icon  Navn.
  3. Angiv et navn og derefter tryk på Gem.

Bemærk! Kaldenavne er alternative måder at henvise til smartenheder på i Google Home-appen. De kaldenavne, du har givet til smartenheder i Google Home-appen, afspejles ikke i enhedsproducentens app.

Trin 4: Tildel enheder et rum

Du kan nemmere styre dine enheder ved at tildele dem et rum i et hjem. Du kan oprette et nyt hjem, oprette et nyt rum eller føje enheder til et eksisterende rum.

Bemærk! Alle medlemmer af hjemmet kan styre alle enheder i hjemmet.

Føj til et rum

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum  Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Gem.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum  Indstillinger Ikon for Indstillinger  Rum  rul ned til bunden, og tryk på Tilføj et tilpasset rum  angiv navnet på rummet  tryk på Gem.

Føj enheden til et rum i et andet hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon  Hjem vælg et hjem  Næste vælg et rum Næste.

Tjek, om der er nye enheder

Brug din stemme

Hvis du vil gøre følgende...

Skal du sige "Hey Google" eller "Ok Google" efterfulgt af...

Synkroniser alle enheder

"Synkroniser mine enheder"

Synkroniser en enhedstype

"Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

I Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  2. Rul ned til Andre Cast-enheder, hvor du kan se alle de enheder på samme netværk, som ikke er knyttet til et hjem eller rum.
  3. Følg vejledningen for at angive et kaldenavn til disse enheder og føje dem til et rum.

Vælg et nyt rum til enheden

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  2. Tryk på enheden IndstillingerSettings icon Rum vælg et rum Næste.

Omdøb et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  2. Tryk på navnet på det rum, du vil omdøbe.
  3. Tryk på Indstillinger Settings icon  Navn   angiv et navn  Gem.

Slet et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app på din mobilenhed.
  2. Tryk på navnet på det rum, du vil slette.
  3. Tryk på Indstillinger Settings icon Slet rum Fjern.
    Bemærk! Alle rummets enheder fjernes fra rummet. Du kan føje dem til et andet rum.

Styr dine smartenheder til hjemmet

Når du har konfigureret dine enheder, kan du bruge stemmekommandoer og Google Home-appen til at styre dem. Få flere oplysninger om, hvordan du styrer smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Home.

Fjern enheder fra Google Home-appen

Når du fjerner en enhed fra et hjem, sker følgende:

• Enhedens tilknytning til medlemmer i hjemmet fjernes.
  • Enhedens tilknytning til din Google-konto fjernes.
  • Data, der er knyttet til denne enhed, f.eks. Video History, slettes. Bemærk! Nogle grundlæggende enhedsdata fortsætter muligvis med at være knyttet til hjemmet.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din enhed Indstillinger Fjern tilknytning eller Fjern enhed Fjern tilknytning eller Fjern.

Relateret indhold

Styr smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Home
Understøttede partnere for styring af smartenheder