Tilknyt smartenheder til hjemmet i Google Home-appen

Du kan fjernstyre smartenheder, der er kompatible med Google Assistent, når du har konfigureret dem i Google Home-appen.

Vigtigt! Inden du fortsætter, skal du tjekke, om din enhed er angivet på siden til konfiguration af smartenheder i Google Home-appen. Hvis der er en linket artikel til den type enhed, du har, skal du følge vejledningen i den pågældende artikel i stedet.

Understøttede smartenheder til hjemmet

Liste over understøttede smartenheder til hjemmet

Trin 1. Konfigurer smartenheder til hjemmet

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du følge vejledningen fra enhedsproducenten for at konfigurere dine smartenheder til hjemmet.

Trin 2. Tilknyt smartenheder til hjemmet i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj  Konfigurer enhed plus Fungerer sammen med Google.
  3. Vælg enhedsproducenten på listen.
  4. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Administrer smartenhederne i dit hjem

Giv enheder kaldenavne

Du kan give dine smartenheder kaldenavne.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg din enhed og så Indstillinger Settings icon og så Navn.
  3. Angiv et navn og så tryk på Gem.

Bemærk! Kaldenavne er alternative måder at henvise til smartenheder på i Google Home-appen. De kaldenavne, du har givet til smartenheder i Google Home-appen, afspejles ikke i enhedsproducentens app.

Tildel enheder et rum

Du kan nemmere styre dine enheder ved at tildele dem et rum i et hjem. Du kan oprette et nyt hjem, oprette et nyt rum eller føje enheder til et eksisterende rum. Hver enhed kan højst føjes til ét rum.

Bemærk! Alle medlemmer af hjemmet kan styre alle enheder i hjemmet.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Gem.

Vælg et nyt rum til enheden

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på enheden Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Næste.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Ikon for Indstillinger Rum Rul til bunden, og tryk på Tilføj et tilpasset rum angiv navnet på rummet tryk på Gem.

Føj enheden til et rum i et andet hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon Hjem vælg et hjem Næste vælg et rum Næste.
    • Bemærk! Denne handling fjerner enheden fra rummet i det første hjem. Enheden vil fortsat være tilknyttet det første hjem, men den vises under "I dit hjem" eller "Lokale enheder" i stedet for under navnet på rummet.

Opret og administrer rum

Opret et nyt rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg det hjem, hvor du vil tilføje et rum, øverst.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent Styring af smartenheder.
  5. Tryk på en af dine enheder Rum.
    • Bemærk! Den enhed, du vælger, fjernes fra det aktuelle rum og føjes til det nye. Du kan flytte enheden tilbage til det første rum, når det nye rum er oprettet.
  6. Rul ned, og tryk på Tilføj et nyt rum angiv et navn på rummet OK.

Omdøb et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil omdøbe, øverst.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil omdøbe.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon Navn angiv et navn Gem.

Slet et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil slette, øverst på skærmen.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil slette.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon Slet rum Fjern.
    Bemærk! Når du sletter et rum, fjernes alle rummets enheder fra rummet. Du kan føje dem til et andet rum.

Tjek, om der er nye enheder

Ved hjælp af din stemme

Handlinger: Sig "Hey Google" efterfulgt af:
Synkroniser alle enheder "Synkroniser mine enheder"
Synkroniser en enhedstype "Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

Via Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Under "I dit hjem" eller "Lokale enheder" kan du finde alle enheder på det samme netværk, som ikke er en del af et hjem eller rum.
  3. Følg vejledningen for at angive et kaldenavn til disse enheder og føje dem til et rum.
Fjern enheder fra Google Home-appen

Bemærk! Du kan ikke fjerne tilknytningen af individuelle enheder. Når du fjerner én enhed via disse trin, fjernes alle enheder i den pågældende tjeneste.

Når du fjerner tilknytningen af en enhed til et hjem, sker følgende:

• Tilknytningen af enheden fjernes for alle medlemmer af hjemmet.
  • Tilknytningen af enheden fjernes fra din Google-konto.
  1. Sørg for, at dine enheder er tændt.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  3. Tryk på din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon efterfulgt af Fjern tilknytningen til din tilknyttede tjeneste efterfulgt af Fjern tilknytning.

Styr smartenhederne til dit hjem

Når du har tilknyttet dine smartenheder i Google Home-appen, kan du styre dem med Google Home-appen. Hvis du har en Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm, kan du også bruge stemmekommandoer til at styre dine smartenheder.

Relateret indhold

Styr smartenheder til hjemmet ved hjælp af højttalere eller skærme
Understøttede partnere til styring af smartenheder