Konfigurer smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Nest- og Google Home-højttalere og -skærme

Du kan fjernstyre smartenheder, der er kompatible med Google Assistent, når du konfigurerer dem i Google Home-appen. Konfigurer dine enheder ved at følge vejledningen i denne artikel. Find derefter ud af, hvordan du styrer dine enheder.

Vigtigt! Før du fortsætter, bør du tjekke, om din enhed er angivet på siden til konfiguration af smartenheder i Google Home-appen. Hvis der er et link til en artikel om din specifikke enhed, skal du bruge vejledningen i den pågældende artikel i stedet.

Understøttede smartenheder til hjemmet

Her er en liste over understøttede smartenheder til hjemmet, som fungerer sammen med Google-assistenten på Google Nest- og Google Home -højttalere og -skærme.

Trin 1: Konfigurer smartenheder i hjemmet

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere din Google Nest- eller Google Home-højttaler eller -skærm.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere smartenhederne i dit hjem ved at følge vejledningen fra enhedsproducenten.

Trin 2: Knyt smartenheder til hjemmet til dine højttalere og skærme

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Tilføj   Konfigurer enhed  Har du konfigurerede enheder?
  3. Vælg producenten af enheden på listen.
  4. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Administrer smartenhederne i dit hjem

Giv enheder kaldenavne

Du kan give dine smartenheder kaldenavne.

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg din enhed og så Indstillinger Settings icon og så Navn.
  3. Angiv et navn og så tryk på Gem.

Bemærk! Kaldenavne er alternative måder at henvise til smartenheder på i Google Home-appen. De kaldenavne, du har givet til smartenheder i Google Home-appen, afspejles ikke i enhedsproducentens app.

Tildel enheder et rum

Du kan nemmere styre dine enheder ved at tildele dem et rum i et hjem. Du kan oprette et nyt hjem, oprette et nyt rum eller føje enheder til et eksisterende rum. Hver enhed kan højst føjes til ét rum.

Bemærk! Alle medlemmer af hjemmet kan styre alle enheder i hjemmet.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum  Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Gem.

Vælg et nyt rum til enheden

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på enheden Indstillinger Settings icon Rum vælg et rum Næste.

Føj enheden til et nyt rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum  Indstillinger Ikon for Indstillinger  Rum  rul ned til bunden, og tryk på Tilføj et tilpasset rum  angiv navnet på rummet  tryk på Gem.

Føj enheden til et rum i et andet hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på den enhed, du vil føje til et rum Indstillinger Settings icon  Hjem vælg et hjem  Næste vælg et rum Næste.
    1. Bemærk! Denne handling fjerner enheden fra rummet i det første hjem. Enheden vil fortsat være tilknyttet det første hjem, men den vises under "Lokale enheder" i stedet for under navnet på rummet.

Opret og administrer rum

Opret et nyt rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg det hjem, hvor du vil tilføje et rum, øverst.
  3. Tryk på din konto øverst til højre.
  4. Tryk på Indstillinger for Assistent  Assistent Styring af smartenheder.
  5. Tryk på en af dine enheder  Rum.
    • Bemærk! Den enhed, du vælger, fjernes fra det aktuelle rum og føjes til det nye. Du kan flytte enheden tilbage til det første rum, når det nye rum er oprettet.
  6. Rul ned, og tryk på Tilføj et nyt rum  angiv et navn på rummet  OK.

Omdøb et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil omdøbe, øverst.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil omdøbe.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon  Navn   angiv et navn  Gem.

Slet et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Vælg hjemmet med det rum, du vil slette, øverst.
  3. Tryk på navnet på det rum, du vil slette.
  4. Tryk på Indstillinger Settings icon Slet rum Fjern.
    Bemærk! Alle rummets enheder fjernes fra rummet. Du kan føje dem til et andet rum.

Tjek, om der er nye enheder

Brug din stemme

Hvis du vil gøre følgende...

Skal du sige "Hey Google" eller "Ok Google" efterfulgt af...

Synkroniser alle enheder

"Synkroniser mine enheder"

Synkroniser en enhedstype

"Synkroniser mine lamper"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

Brug Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Rul ned til Andre Cast-enheder, hvor du kan se alle de enheder på samme netværk, som ikke er knyttet til et hjem eller rum.
  3. Følg vejledningen for at angive et kaldenavn til disse enheder og føje dem til et rum

Styr smartenhederne i dit hjem

Når du har konfigureret dine enheder, kan du bruge stemmekommandoer og Google Home-appen til at styre dem. Få flere oplysninger om, hvordan du styrer smartenheder i hjemmet ved hjælp af Google Nest- og Google Home-enheder.

Fjern enheder fra Google Home-appen

Når du fjerner en enhed fra et hjem, sker følgende:

• Enhedens tilknytning til medlemmer i hjemmet fjernes.
  • Enhedens tilknytning til din Google-konto fjernes.
  • Data, der er knyttet til denne enhed, f.eks. Video History, slettes. Bemærk! Nogle grundlæggende enhedsdata fortsætter muligvis med at være knyttet til hjemmet.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Tryk på din enhed Indstillinger Fjern tilknytning eller Fjern enhed Fjern tilknytning eller Fjern.

Relateret indhold

Styr smartenheder til hjemmet ved hjælp af Google Nest- og Google Home-enheder
Understøttede partnere for styring af smartenheder