To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Tilknyt smartenheder til hjemmet fra tredjeparter i Google Home-appen

Du kan fjernstyre smartenheder fra tredjeparter, når du har konfigureret dem i Google Home-appen .

Vigtigt! Inden du fortsætter, skal du tjekke, om din enhed er angivet på siden til konfiguration af smartenheder i Google Home-appen. Hvis der er et link til en artikel til den type enhed, du har, skal du følge vejledningen i den pågældende artikel i stedet.

Understøttede smartenheder til hjemmet

Liste over understøttede smartenheder til hjemmet fra tredjeparter

Trin 1. Konfigurer smartenheder til hjemmet

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du følge vejledningen fra enhedsproducenten for at konfigurere dine smartenheder til hjemmet.

Trin 2. Tilknyt smartenheder til hjemmet i Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  3. Vælg enhedsproducenten på listen.
  4. Følg vejledningen i appen for at fuldføre konfigurationen.

Administrer smartenhederne i dit hjem

Giv enheder kaldenavne

Du kan give dine smartenheder til hjemmet kaldenavne.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hold fingeren nede på enhedens felt tryk på Indstillinger eller Mere More menu tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Navn.
  4. Angiv et navn og så tryk på Gem.

Bemærk! Kaldenavne er alternative måder at henvise til smartenheder på i Google Home-appen. De kaldenavne, du giver til smartenheder i Google Home-appen, afspejles ikke i enhedsproducentens app.

Tildel enheder et rum

Du kan nemmere styre dine enheder ved at tildele dem et rum i et hjem. Du kan oprette et nyt hjem, oprette et nyt rum eller føje enheder til et eksisterende rum. Hver enhed kan højst føjes til ét rum.

Bemærk! Alle medlemmer af hjemmet kan styre alle enheder i hjemmet.

Føj enheden til et eksisterende rum i dit nuværende hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren nede på enhedens felt tryk på Indstillinger eller Mere More menu tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Rum eller Placering.
  5. Vælg et rum, og tryk på Næste.

Føj enheden til et rum i dit aktuelle hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder
  3. Hold fingeren nede på enhedens felt tryk på Indstillinger eller Mere More menu tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Rum eller Placering.
  5. Vælg et af de eksisterende rum eller Tilføj et tilpasset rum. Tryk derefter på Næste.
    • Hvis du opretter et tilpasset rum, skal du angive et nyt rumnavn og trykke på Næste.
    • Du kan også give din enhed et tilpasset navn, når du skifter rum.

Føj enheden til et rum i et andet hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren nede på enhedens felt tryk på Indstillinger eller Mere More menu tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Hjem.
  5. Vælg det hjem, du vil flytte din enhed til, og vælg Næste.
  6. Tryk på Flyt enhed på oversigtssiden.
  7. Vælg et rum til enheden i det nye hjem  Næste.

Bemærk! Denne handling fjerner enheden fra rummet i det første hjem. Enheden vil fortsat være tilknyttet det første hjem, men den vises under "I dit hjem", "Lokale enheder" eller "Knyttet til dig" i stedet for under navnet på rummet.

Opret og administrer rum

Opret et nyt rum

Du kan oprette et nyt rum til en enhed, der allerede er i et rum.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3.  Hold fingeren nede på enhedens felt tryk på Indstillinger eller Mere More menu tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på Rum eller Placering.
  5. Vælg et rum under Opret nyt, og tryk på Næste.

Omdøb et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Åbn Enheder, grupper og rum.
  4. Vælg det rum, du vil opdatere.
  5. Tryk på Navn, og skriv det nye rumnavn. Tryk derefter på Gem.

Slet et rum

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Åbn Enheder, grupper og rum.
  4. Vælg det rum, du vil slette.
  5. Tryk på Slet rum.

Bemærk! Når du sletter et rum, fjernes alle rummets enheder. Du kan føje dem til et andet rum.

Tjek, om der er nye enheder

Ved hjælp af din stemme

Handlinger: Sig:
Synkroniser alle enheder

"Hey Google, synkroniser mine enheder"

Synkroniser en enhedstype

"Hey Google, synkroniser lyset"

Vigtigt!

• Enhederne skal allerede være konfigureret i partnerappen (trin 1 ovenfor).
  • Hvis du synkroniserer flere enheder på én gang, får du muligvis en fejlmeddelelse om timeout.

Med Google Home-appen

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Enheder   Tilføj   Works with Google Home Works with Google Home.
  3. Følg vejledningen for at angive et kaldenavn til disse enheder og føje dem til et rum.
Fjern tilknyttede enheder fra Google Home-appen

Bemærk! Du kan ikke fjerne tilknytningen af individuelle enheder via Google Home-appen. Når du fjerner tilknytningen af en tjeneste ved hjælp af disse trin, fjernes alle enheder i den pågældende tjeneste. Hvis du vil fjerne tilknytningen af en enkelt enhed, skal du fjerne enheden fra enhedsproducentens app og derefter synkronisere dine enheder med Google Home.

Når du fjerner tilknytningen af en enhed til et hjem, sker følgende:

• Tilknytningen af enheden fjernes for alle medlemmer af hjemmet
  • Tilknytningen af enheden fjernes fra din Google-konto

Fjern tilknyttede enheder

1. Sørg for, at dine enheder er tændt.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen
  3. Tryk på Indstillinger  og derefter Works with Google Home Works with Google Home.
  4. Under Tilknyttede tjenester skal du trykke på de enheder, du vil fjerne tilknytningen til, og derefter vælge Fjern kontotilknytning.
  5. Tryk på Fjern tilknytning for at bekræfte dit valg.

Styr smartenhederne i dit hjem

Når du har tilknyttet dine smartenheder i Google Home-appen, kan du styre dem med Google Home-appen. Hvis du har en enhed med indbygget Assistent, kan du også bruge stemmekommandoer til at styre dine smartenheder.

Relateret indhold

Styr smartenheder til hjemmet ved hjælp af højttalere eller skærme
Understøttede partnere til hjemmestyring
Styr smartenheder i hjemmet via panelet Hjem