Del et hjem og enheder i Google Home-appen

Vigtigt! Hvis du bruger Nest-appen og ikke har migreret til en Google-konto, administrerer du hjem og personer, der deler adgang til dit hjem, via Nest-appen.

Du kan organisere og administrere dine enheder i Google Home-appen ved at oprette et hjem. Derefter kan du invitere medlemmer af hjemmet til at dele styringen af hjemmet og tilknyttede enheder.

Du kan f.eks. placere dine grupperede stuehøjttalere, dine kontorlamper og din termostat i dit hjem og invitere dine bofæller til at deltage i det pågældende hjem.

Opret og administrer et hjem

Opret et hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på Tilføj Tilføj øverst på skærmen.
  3. Tryk på Opret et nyt hjem.
  4. Følg vejledningen.

Skift mellem hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Tryk på navnet på det aktuelle hjem øverst på skærmen.
  3. Vælg et nyt hjem i rullemenuen.
Flyt en enhed til et andet hjem
  1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Åbn det hjem, som enheden er i.
  3. Tryk på enheden og derefter Enhedsindstillinger Indstillinger og derefter Hjem.
  4. Tryk på det hjem, du vil flytte enheden til og derefter Næste og derefter Flyt enhed.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på det rum, du vil flytte enheden til og derefter Næste.

Slet et hjem

Du kan slette et hjem via Home-appen, hvis du er det eneste medlem af hjemmet.

Hvis du ikke er det eneste medlem af hjemmet, skal du først fjerne alle de andre medlemmer via Google Home-appen. Hvis ikke du gør det, kan du kun fjerne dig selv fra hjemmet, og de resterende medlemmer vil stadig have adgang til hjemmet og de tilknyttede enheder.

Når du sletter et hjem, sker følgende:

• Hjemmet fjernes fra din Google-konto.
  • Du vil ikke længere kunne bruge Home-appen til at styre de enheder, du har føjet til hjemmet, f.eks. lamper, skærme, højttalere, kameraer, termostater eller låse, medmindre du konfigurerer dem igen.
  • Data, der er knyttet til hjemmet, f.eks. Video History fra Nest-kameraer, du muligvis ejer, eller termostatindstillinger, slettes. Bemærk! Data, der er knyttet til din Google-konto, slettes ikke, når du sletter dit hjem. Se, hvordan du fjerner data, der er knyttet til din konto.

Sådan sletter du et hjem:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Skift til det hjem, du vil slette.
  3. Tryk på Indstillinger   Slet dette hjem  Slet.

Administrer medlemmer af hjemmet

Hvis du vil give andre, f.eks. familiemedlemmer eller venner, mulighed for at bruge enhederne i dit hjem, skal du tilføje dem som medlemmer.

Du bør kun invitere personer, du stoler på, til at deltage i hjemmet. Medlemmer af hjemmet kan:

• Tilføje og fjerne andre medlemmer af hjemmet, herunder dig
  • Tilføje nye enheder, f.eks. højttalere, skærme og smartpærer
  • Bruge og skifte indstillinger for enhederne i hjemmet
  • Automatisk knytte deres medietjenester, f.eks. YouTube, til højttalere, smartskærme og enheder med indbygget Chromecast i hjemmet
  • Tilføje og fjerne andre medlemmer af hjemmet, herunder dig

Du kan ikke invitere nogen, der bruger en:

• G Suite-konto
  • Google-konto til børn under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land)

Maks. 6 personer kan dele et hjem.

Inviter medlemmer til et hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Skift til det hjem, du vil dele.
  3. Øverst på skærmen skal du trykke på Tilføj Tilføj og derefter Inviter et medlem eller Føj medlem til hjemmet.
  4. Indtast mailadressen på den person, du vil invitere og derefter tryk på Bekræft.

Den bruger, du inviterer, modtager en mail med en vejledning.

Bemærk! Hvis den person, du vil invitere, allerede har anmodet om at deltage i dit hjem, skal du acceptere anmodningen i stedet for at sende en ny invitation.

Acceptér en persons anmodning om at deltage i dit hjem

1. Open the Google Home app Google Home.
  2. Tap Settings .
  3. Tap Household Select your email address.

Du kan se en liste over medlemmer, der har anmodet om adgang til dit hjem, og derefter kan du acceptere deres anmodninger.

Acceptér en invitation til at deltage i et hjem

1. Åbn Google Home-appen Google Home.
  2. Øverst til højre kan du se, om appen er logget ind på din konto.
  3. Tryk på Afventende invitation og derefter Acceptér.
  4. Giv hjemmet et kaldenavn. Kaldenavnet vises kun for dig.
  5. Følg vejledningen.

Fjern dig selv fra et hjem

Når du fjerner dig selv fra et hjem, sker følgende:

• Du mister adgangen til hjemmet og de enheder og tjenester, der er knyttet til det pågældende hjem.
  • Andre medlemmer vil fortsat have adgang til hjemmet.
  • Andre medlemmer vil ikke længere have adgang til de enheder eller tjenester, du konfigurerer, f.eks. Nest-termostater, alarmer, låse eller kameraer. Hvis du har konfigureret et Nest Cam med din Nest Hub Max, mister du også adgangen til Nest Hub Max.
    • Undtagelser: Google Nest Wifi, Google Wifi, Chromecast-enheder samt højttalere og skærme med indbygget Assistent vil stadig være tilgængelige for andre medlemmer af hjemmet, selvom du fjerner dig selv fra hjemmet.
  • Hvis du er det eneste medlem af hjemmet, slettes hjemmet. Sletningen omfatter data fra hjemmet, f.eks. optagelser i Video History og termostatindstillinger.

Sådan fjerner du dig selv:

1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Skift til det hjem, du vil redigere.
  3. Tryk på Indstillinger   Husstand.
  4. Ud for dit kontonavn skal du trykke på  eller .
  5. Tryk på Fjern Fjern dig selv

Fjern andre medlemmer fra et hjem

Når du fjerner medlemmer fra et hjem, sker følgende:

• Medlemmerne får besked om, at de er blevet fjernet fra hjemmet.
  • De mister adgangen til enhederne eller tjenesterne i hjemmet, og deres konti vil ikke længere være knyttet til enhederne.
  • Assistent-enheder som f.eks. højttalere og skærme, bl.a. dem, der er konfigureret af det fjernede medlem, bliver i dit hjem. Disse enheder vil ikke længere være knyttet til det medlem af hjemmet, du fjerner.
    • Undtagelse: Nest Hub Max fjernes muligvis, og optagelser i Video History kan blive slettet.
  • Hvis det medlem, du fjerner fra hjemmet, har migreret sin Nest-konto og sine Nest-enheder (f.eks. kameraer og termostater) til en Google-konto, fjernes disse enheder muligvis fra hjemmet, når du fjerner det pågældende medlem. Data, der er knyttet til medlemmets Nest-enheder og hjemmet, kan blive slettet permanent. Det gælder også optagelser i Video History og termostatindstillinger.
  1. Åbn Google Home-appen Google Home app.
  2. Skift til det hjem, du vil redigere.
  3. Tryk på Indstillinger   Husstand.
  4. Ud for navnet på det medlem af hjemmet, du vil fjerne, skal du trykke på   eller .
  5. Tryk på Fjern Fjern.