To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Beskyttelse mod DNS-rebinding

Hjemmenetværk, der hoster forbundne enheder (f.eks. Google Nest-højttalere, medieservere i hjemmet og Tingenes internet-enheder), kan være sårbare over for en type angreb, der kaldes DNS-rebinding. Derfor anvender Google Wifi beskyttelse mod DNS-rebinding, som blokerer offentlige domæners brug af private IP-intervaller. Denne funktion er som standard aktiveret på Google Wifi.

Nogle tjenester kræver dog DNS-rebinding for at fungere. Hvis du vil tillade DNS-rebinding på dit lokale netværk, kan du på eget ansvar deaktivere beskyttelsen mod DNS-rebinding ved at angive tilpassede DNS-servere.

Deaktiver beskyttelse mod DNS-rebinding

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Favoritter  og derefter Wi-Fi  og derefter Indstillinger og derefter Avanceret netværk.
  3. Tryk på DNS og derefter Tilpasset.
  4. Angiv det ønskede DNS.
    Bemærk! Vi anbefaler, at du bruger 8.8.8.8 som din primære server og 8.8.4.4 som din sekundære server. Hvis du vil bruge IPv6, foreslår vi, at du bruger 2001:4860:4860::8888 som din primære server og 2001:4860:4860::8844 som din sekundære server.
  5. Tryk på Gem .
Hvad er et DNS-rebinding-angreb?

Et DNS-rebinding-angreb udføres, når et skadeligt website simulerer, at IP-adresser (normalt IP-adresser, der er reserveret til lokale netværk) er en del af deres domæne. Dermed kan websitet omgå politikken om samme oprindelse, som implementeres af browsere, og se data fra disse IP-adresser.

Et DNS-rebinding-angreb kan ske, hvis en bruger af dit netværk besøger et skadeligt website, som identificerer din lokale IP-adresse og udleder strukturen af dit lokale netværk. Det skadelige website kan derefter binde sine domæner til den lokale IP-adresse, sende anmodninger til enheder på dit netværk og derefter læse alle svar på disse anmodninger. Dermed kan hackere få adgang til nogle af dine personlige oplysninger eller kompromittere netværkets sikkerhed.

Relateret artikel

Skift DNS