To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Digitaal welzijn instellen

Digitaal welzijn bestaat uit een reeks tools waarmee je beperkingen kunt instellen voor wanneer en hoe je speakers en schermen voor Google Nest of Home worden gebruikt. Leden van het huis kunnen filters voor digitaal welzijn en schema's voor time-out maken en beheren. Meer informatie over hoe je een huis en apparaten deelt in de Google Home-app.

Opmerking: Deze functie is mogelijk niet in alle landen, regio's of talen beschikbaar.

Opmerking: Digitaal welzijn werkt alleen goed als je apparaten en apps up-to-date zijn.

Content beperken op je speakers en schermen

Met filters kun je limieten instellen voor hoe mensen in je huishouden je speaker of scherm voor Google Nest of Home kunnen gebruiken. Je kunt filters gebruiken om bijvoorbeeld de toegang tot muziek met expliciete songteksten te blokkeren of te bepalen welke videoservices kunnen worden aangezet. Meer informatie over hoe je filters instelt

De Google Assistent tijdelijk uitzetten

Met Time-out help je je gezin een pauze te nemen van Google Nest-speakers of -schermen. Als Time-out is geactiveerd voor je speakers of schermen, reageren ze niet op de meeste opdrachten of vragen. Tijdens Time-out krijg je ook geen meldingen van je speakers en schermen. Wekkers en timers blijven gewoon werken. Meer informatie over hoe je Time-out instelt.