To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center

Styr din Google Nest-skærm

Brug din Google Nest Hub eller Google Nest Hub Max til at afspille musik og videoer, se et diasshow med dine yndlingsbilleder, få vejrudsigten og meget mere. Du kan tilpasse din skærm med Billedramme, finde nyttige widgets, og på nogle skærme kan du konfigurere nyttige funktioner som f.eks. Håndtegn.

Styr skærmen

• Aktivér din skærm: Tryk på den, eller sig "Hey Google".
  • Gå tilbage til forrige skærm: Stryg til højre fra skærmens venstre side, eller sig "Hey Google, gå tilbage".
  • Sluk din skærm: Gør skærmen mørk ved at sige "Hey Google" efterfulgt af "Fra" eller "Sluk".

Brug touchskærmen

Brug sider

Din skærm kan vise sider med funktioner til styring ved berøring og vigtige oplysninger om din dag, dine tilknyttede enheder og meget mere.

• Sådan åbner du tilgængelige sider:
    • Stryg nedad fra toppen af skærmen.
    • Tryk på skærmen, mens den bruger Billedramme.
  • Du kan rulle gennem siderne ved at stryge til højre eller venstre på skærmen.
  • Åbn en side ved at trykke på dens navn.

Tilgængelige sider

• Din morgen, din eftermiddag eller din aften: Denne side viser dig din tidsplan, vejrudsigten og meget mere. Sidens titel og indhold ændres afhængigt af tidspunktet på dagen.
  • Wellness: På denne side kan du få oplysninger om søvnsensoren i forhold til din seneste nats søvn, dine ugentlige søvntendenser, foreslåede søvnrutiner og personligt tilpassede tips og coaching. Siden "Wellness" er i øjeblikket kun tilgængelig på Nest Hub (2. generation).
  • Hjemmestyring: Brug denne side til at styre smartenheder, der er tilknyttet i Google Home-appen.
  • Medier: Denne side viser dig musik, videoer, podcasts, nyhedsanbefalinger og dine igangværende medieaktiviteter. Du kan styre medier fra denne side.
  • Kommuniker: Du kan foretage tale- og videoopkald, udsende fællesbeskeder til andre højttalere og skærme i dit hjem og tjekke dine kontakter i husstanden via denne side.
  • Discover: Find relevant indhold og nye funktioner på denne side.

Fjern kort

Hold fingeren på et kort for at fjerne det fra skærmen. Bemærk! Du kan lukke visse kort, men ikke alle.

Hvis du lukker kort for alarmer, timere og lokale medieafspilninger på din Nest-skærm, afslutter du disse aktiviteter. Hvis du lukker kort for afspilning via fjernadgang på andre højttalere eller smartskærme, afslutter du ikke afspilningen. Når du er klar, kan du afslutte afspilningen på fjernenheden, eller du kan finde mediestyringen via siden Medier. Du kan også styre medier, der afspilles på en enhed i dit hjem, ved at trykke på kortet "Højttalere og fjernsyn" på siden Hjemmestyring.

Brug kvikmenuen

Åbn kvikmenuen ved at stryge opad fra bunden af skærmen.

Lysstyrke

Tryk på Lysstyrke i kvikmenuen.

• Stryg skyderen til venstre eller højre for at justere lysstyrken.
  • Tryk på Lysstyrke igen for at slå automatisk billedjustering til eller fra.

Lydstyrke

Tryk på Lydstyrke i kvikmenuen.

• Brug de primære lydstyrkeindstillinger til medier og Google Assistent.
  • Tryk om nødvendigt på Udvid for at åbne indstillingerne for timere og alarmer .

Stryg skyderen til venstre eller højre for at justere lydstyrken.

Sæt indgående opkald og notifikationer på lydløs

Tryk på Forstyr ikke i kvikmenuen. Du kan se ulæste notifikationer på startskærmen.

Bemærk! Alarmer og timere fungerer stadig, selvom Forstyr ikke er aktiveret.

Administrer indholdet på din skærm

Skift indholdet i billedrammen

Din skærm kan vise personlige billeder, et ur eller andre baggrunde, når du ikke bruger den.

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger .
  5. Tryk på Billedramme.
  6. Vælg, hvad der skal vises i din billedramme.

Få flere oplysninger om billedrammen på din Google Nest-skærm.

Skjul personligt indhold fra startskærmen og notifikationer

Hvis du aktiverer personligt indhold på din Nest-skærm, vises det på startskærmen og som notifikationer. Alle i nærheden af din skærm kan se, trykke på og interagere med dit personlige indhold.

Personligt indhold kan omfatte:

• Kommende kalenderbegivenheder
  • Pendleroplysninger
  • Personligt tilpassede YouTube-videoanbefalinger
  • Andre personligt tilpassede oplysninger

Sådan skjuler du personligt indhold på startskærmen og i notifikationer:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  3. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  4. Tryk på Indstillinger og så Genkendelse og deling og så Personligt indhold.
  5. Deaktiver Personligt indhold.

Få flere oplysninger om personligt indhold.

Styr andre funktioner

Alarmer

Du kan åbne alarmindstillingerne ved at stryge opad fra bunden af skærmen og derefter tryk på Alarmer .

• Du kan indstille en ny generel alarm ved at trykke på Indstil en alarm og derefter vælg et tidspunkt og derefter tryk på Indstil og derefter tilpas dine indstillinger og derefter tryk på Udfør.
  • Tryk på alarmen for at slette eller ændre indstillingerne for en eksisterende alarm.
    • Tryk på Slet for at slette.
    • Du kan ændre indstillingerne ved at vælge de ønskede indstillinger og derefter tryk på Udfør.
  • Du kan ændre dine standardindstillinger for alarmer ved at trykke på Indstillinger og derefter vælg de ønskede indstillinger og derefter tryk på Udfør.

Indstil og administrer alarmer

Aktivér eller deaktiver mikrofonen eller kameraet

Du kan bruge kontakten på bagsiden af Nest-skærmen til at aktivere og deaktivere mikrofonen (og kameraet på Nest Hub Max).

Brug funktioner, der er tilgængelige på bestemte modeller

Nest Hub (2. generation): Slå Motion Sense til eller fra

På Nest Hub (2. generation) kan du aktivere eller deaktivere Motion Sense for at starte eller stoppe registrering af bevægelse. Bemærk! Motion Sense skal være aktiveret, før du kan udføre håndtegn og anvende søvnsensoren.

1. Stryg opad fra bunden af skærmen på din Nest Hub (2. generation).
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Motion Sense .

Nest Hub (2. generation): Aktivér eller deaktiver søvnsensoren

På skærmen på Nest Hub (2. generation) kan du hurtigt sætte søvnsensoren på pause og genoptage den igen for at forhindre aktivering, når du befinder dig på dit sovested. Hvis du vil sætte søvnsensoren på pause på din skærm, skal den konfigureres og kalibreres.

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Søvnsensor . Tryk igen for at aktivere den igen.

Hvis du vil deaktivere søvnsensoren, kan du se, hvordan du skifter indstillinger for søvnsensoren.

Nest Hub Max og Nest Hub (2. generation): Brug Håndtegn

Når du bruger en håndbevægelse til at interagere med din Nest Hub Max eller Nest Hub (2. generation), behøver du ikke at trykke på skærmen eller bruge stemmekommandoer.

Brug Håndtegn til at:

• Stoppe og genoptage afspilningen af medier
  • Afvise timere og alarmer
  • Stoppe Google Assistents tale

Aktivér eller deaktiver Håndtegn

1. Sørg for, at din mobilenhed eller tablet har forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk eller er knyttet til den samme konto som din Google Nest-skærm.
  2. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  3. Tryk på Favoritter eller Enheder .
  4. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  5. Tryk på Indstillinger og derefter Genkendelse og deling.
  6. Aktivér eller deaktiver Håndtegn.

Brug Håndtegn

Med Nest Hub Max

Kamerasensoren skal være aktiveret, før du kan bruge Håndtegn med Nest Hub Max.

Kig på din enhed, og hold hånden op med håndfladen vendt mod kameraet for at gøre følgende:

• Stoppe og genoptage afspilningen af medier

• Afvise timere og alarmer

• Stoppe Google Assistents tale

Nest Hub Max gesture image

Med Nest Hub (2. generation)

Motion Sense skal være aktiveret, før du kan bruge Håndtegn med Nest Hub (2. generation).

Lav en trykkebevægelse i luften foran skærmen for at:

• Stoppe og genoptage afspilningen af medier
  • Stoppe Google Assistents tale
Nest Hub (2nd gen) pause media gesture

Vift med hånden foran skærmen for at:

• Lukke timere
  • Udsætte alarmer
Nest Hub (2nd gen) snooze alarm gesture

Nest Hub Max og Nest Hub (1. generation): Par Bluetooth

Bemærk! Det er kun skærme med Fuchsia OS, som har indstillinger på skærmen, der giver dig mulighed for at parre din skærm med Bluetooth. Hvis din skærm kører Cast OS, kan du stadig bruge Google Home-appen eller stemmekommandoer til at parre dine Bluetooth-enheder.

Tjek versionen på din Nest-skærm

Brug din Nest-skærm som Bluetooth-højttaler

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Systemindstillinger og derefter Bluetooth og derefter Brug skærm som Bluetooth-højttaler.
  3. På din telefon skal du åbne indstillingerne for Bluetooth og derefter find din skærm.
  4. Tryk på Udfør på skærmen.

Par andre Bluetooth-enheder med din Nest-skærm

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Systemindstillinger og derefter Bluetooth og derefter Par en ny enhed.
  3. Sørg for, at den Bluetooth-enhed, du vil parre, er søgbar og i parringstilstand.
  4. På skærmen skal du vælge Par ud for den enhed, du vil parre.

Fjern tidligere forbundne enheder

1. Stryg opad fra bunden af skærmen.
  2. Tryk på Systemindstillinger og derefter Bluetooth.
  3. Vælg pilen ud for den enhed, du vil fjerne parringen for.
  4. Tryk på Glem enhed.