To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Valvontakameran striimaus Google Nest ‑näytöllä

Tarkista tärkeät tapahtumat striimaamalla yhteensopivan valvonta- tai ovikellokameran näkymä Google Nest ‐näytölle.

Mitä tarvitset

• Yhteensopiva valvontakamera, joka on otettu käyttöön valmistajan sovelluksella
  • Nest-näyttö
  • Google Home ‑sovellus

Hey Google ‑komennon kanssa toimivat kamerat

Voit striimata Nest-näytölle seuraavien valvontakameroiden videota.

• Arlo
    Huom. Joidenkin Arlo-kameramallien käyttöikä voi loppua (EOL), eivätkä ne välttämättä pysty striimaamaan Nest-näytöillä. Lue lisää Arlo Legacy ‑kameroiden ja Arlo ‑palvelujen käyttöiän päättymisestä.
  • Atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • SimCam ‑älykoti
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Vaihe 1. Ota valvontakamera käyttöön

Jos sinulla on Nest-kamera tai ‐ovikello, seuraa näitä ohjeita:

Jos sinulla on toinen yhteensopiva kamera, seuraa laitteen valmistajan ohjeita.

Vaihe 2. Ota Nest-näyttö käyttöön

Katso ohjeet Nest-näytön käyttöönottoon. Varmista, että yhdistät kameran samaan Wi-Fi-verkkoon näytön kanssa.

Vaihe 3. Kameran tai ovikellon lisääminen Google Home ‐sovellukseen

Huom. Jos olet ottanut Nest-kameran tai ‐ovikellon käyttöön, sen pitäisi jo olla lisätty Google Home ‐sovellukseen. Jos et löydä Nest-kameraa tai ‐ovikelloa sovelluksesta, pakota sovellus sulkeutumaan ja avaa se uudelleen.

Jos sinulla on toinen yhteensopiva kamera tai et vieläkään löydä Nest-kameraasi sovelluksesta, seuraa näitä ohjeita:

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home ‑sovellus.
  2. Varmista, että näkyvissä oleva Google-tili on sama, jonka olet linkittänyt kaiuttimeen tai näyttöön. Jos haluat vaihtaa tiliä, napauta toista tiliä tai valitse Lisää toinen tili.
  3. Varmista, että valittuna on koti, johon olet lisännyt Chromecastin ja kaiuttimen tai näytön. Jos haluat vaihtaa kodista toiseen, valitse kodin nimen vierestä expand more icon.
  4. Valitse Laitteet   Lisää   Toimii Google Homen kanssa Works with Google Home.
  5. Viimeistele käyttöönotto valitsemalla kameran valmistaja.

Toisen kameran lisääminen

Kun olet lisännyt kameran valmistajan Google Home ‑sovellukseen, lisää toinen kamera käyttämällä seuraavia äänikomentoja Nest-näytöllä:

Mitä haluat tehdä: Sano "Hey Google". Sano sitten…
Kaikkien laitteiden synkronointi "Sync my devices"
Laitetyypin synkronointi "Sync my cameras"

Vaihe 4. Striimaa valvontakameran näkymä äänikomentojen avulla

Tee näin:

Sano "Hey Google" ja sitten…

Striimauksen aloittaminen

"Show [kameran nimi]"
"What’s on [kameran nimi]?"
"[Kameran nimi] on [Nest-näytön nimi]"
"Play [kameran nimi] on [Nest-näytön nimi]"
"Show [kameran nimi] on [Nest-näytön nimi]"

Striimauksen lopettaminen

"Stop"

Energian säästämiseksi livevideostriimi päättyy automaattisesti:
  • Akkukäyttöisten Nest-kameroiden ja ‐ovikellojen livevideo päättyy viiden minuutin kuluttua.
  • Langallisten Nest-kameroiden ja ‐ovikellojen livevideo päättyy 12 tunnin kuluttua.

Aloita livestriimi uudelleen toistamalla äänikomento.