Valvontakameran striimaus Google Nest ‑näytöllä

Pidä tärkeitä asioita silmällä striimaamalla yhteensopivan valvontakameran näkymä Google Nest ‑näytölle.

Mitä tarvitset

• Yhteensopiva valvontakamera, joka on määritetty kumppanisovelluksella
  • Nest-näyttö
  • Google Home ‑sovellus

Yhteensopivat valvontakamerat

Voit striimata Nest-näytölle näiden valvontakameroiden videota.

• Arlo
  • atomi smart
  • Geeni
  • homee Smart Home
  • mydlink Smart
  • ioe smart
  • iView iHome
  • KAFO Smart
  • Logi Circle
  • MCL DOMO
  • Momentum Smart Home
  • Nest
  • Netatmo
  • Panasonic HomeHawk
  • Q-See Plus
  • Smart K
  • SpotCam
  • Swann Smart Security Camera
  • TP-Link Kasa
  • Tuya Smart, Smart Life
  • Wyze Cam
  • Zmodo

Vaihe 1. Määritä valvontakamera

Määritä valvontakamera laitteen valmistajan ohjeiden mukaisesti. Tässä on ohjeet kameran määrittämiseen Nest-sovelluksella.

Vaihe 2. Määritä Nest-näyttö

Vaihe 3. Yhdistä valvontakamera Nest-näyttöön

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home app.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta  ja sitten Määritä laite ja sitten Onko jokin laite jo määritetty?
  3. Viimeistele määritysprosessi valitsemalla luettelosta kameran valmistaja.

Uuden kameran lisääminen

Kun olet yhdistänyt kameran valmistajan ja Google Home ‑sovelluksen, lisää toinen kamera sanomalla Nest-näytölle näin:

Haluamasi toiminto: Sano "OK Google" tai "Hei Google". Sano sitten…
Kaikkien laitteiden synkronointi "Synkronoi laitteeni"
Laitetyypin synkronointi "Synkronoi kamerani"

Huom. Jos olet jo määrittänyt Nest Camin, sinun on ehkä poistettava Nest-tilin linkitys ja linkitettävä se uudelleen, jotta näet Nest-kamerasi.

Vaihe 4. Striimaa valvontakameran näkymä Nest-näytölle äänikomennoilla

Haluamasi toiminto:

Sano "OK Google" tai "Hei Google". Sano sitten…

Aloita striimaus

• "Näytä [kameran nimi]"

• "Mitä [kameran nimi] näyttää?"

• "[Kameran nimi]: [Smart Displayn nimi]"

• "Toista [kameran nimi]: [Smart Displayn nimi]"

• "Näytä [kameran nimi]: [Smart Displayn nimi]"

Lopeta striimaus

"Stop" ("Pysäytä")