To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Bilderamme på Google Nest-skjermer

Du kan få diskret underholdning selv når Google Nest Hub- eller Google Nest Hub Max-skjermen ikke er i bruk. Du kan legge til favorittbildene dine i Google Foto og vise dem frem i Google Nest-bilderammen.

Du kan også velge et eksisterende bildegalleri eller velge mellom en rekke tradisjonelle og abstrakte klokker som vises mens enheten er inaktiv. Du kan i tillegg få varsler om kommende aktiviteter, reiser til jobb, påminnelser, flyreiser og pakker.

Konfigurer bilderammen på Google Nest-skjermen din

Bruk Google Home-appen

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger og så Bilderamme og så endre innstillingene.

Bruk Nest-skjermen

1. Sveip opp fra bunnen av Nest-skjermen.
  2. Trykk på Innstillinger .
  3. Trykk på Bilderamme og så endre innstillingene.

Hvis du har slått på Voice Match, kan du også si «Hey Google, endre bilderammen» for å åpne innstillingene for bilderammen på Nest-skjermen.

Bytt bilder på Nest-skjermen

Hvis du har en Google Foto-konto, kan du se bildene dine på Nest-skjermen.

Kom i gang med Google Foto

Konfigurer sanntidsalbum

Med sanntidsalbum blir bilder fra Google Foto-biblioteket ditt lagt til automatisk, så du slipper å oppdatere bildene på Nest-skjermen manuelt.

1. Åpne Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger og så Bilderamme.
  5. Trykk på Google Foto og så Velg familie og venner.
  6. Trykk på ansiktene du vil ta med og så Bekreft eller Ferdig.

Du kan også lage dine egne sanntidsalbum som oppdateres automatisk. Finn ut hvordan du lager og endrer fotoalbum.

Merk: Sørg for å slå på Ansiktsgrupper i Google Foto.

Viktig: Ansiktsgrupper i Google Foto er ikke tilgjengelige i alle geografiske regioner.

Legg til eller fjern Google Foto-album

Du kan legge til eller fjerne album med Home-appen eller Nest-skjermen.

Home-appen:

1. Åpne Home-appen .
  2. Trykk på Favoritter eller Enheter .
  3. Trykk og hold på enhetsbrikken.
  4. Trykk på Innstillinger og så Bilderamme og så Google Foto.
  5. Velg albumene du vil legge til, og velg bort albumene du vil fjerne.

Nest-skjerm:

1. Si «Hey Google, bytt bilderamme».
  2. Trykk på Google Foto.
  3. Velg albumene du vil legge til, og velg bort albumene du vil fjerne.

Albumene som er tilgjengelige, omfatter blant annet automatisk valgte album som «Nyeste minner», de private Google Foto-albumene dine og navngitte delte albumer.

Samhandle med bilder på Nest-skjermen

Når det vises et bilde på Nest-skjermen, kan du gjøre følgende:

• For å gå til neste bilde, sveip mot venstre eller si «Hey Google, neste bilde».
  • For å gå til forrige bilde, sveip mot høyre eller si «Hey Google, forrige bilde».
  • For å finne ut mer om bildet, si «Hey Google, når ble dette tatt?» eller «Hey Google, hvor ble dette tatt?»
  • For å fjerne bildet, si «Hey Google, fjern dette bildet» og følg veiledningen. Bildet skal da bli arkivert i Google Foto.
  • For å dele bildet med en av Google-kontaktene dine, si «Hey Google, del dette bildet med [navnet på en kontakt]» og følg veiledningen. Du kan også dele bildegrupper.
  • For å merke et bilde som favoritt, si «Hey Google, merk dette bildet som favoritt» eller trykk og hold på bildet på skjermen og så trykk på Favoritter . Bildet skal nå dukke opp i Favoritter-albumet ditt.

Det er mulig å bruke talestyring med bilder på de fleste Google Assistent-språkene Nest-skjermen støtter.

Del bildegrupper med Google-kontaktene dine

1. På Nest-skjermen kan du si:
    • «Hey Google, del bildene mine.»
    • «Hey Google, del bilder av [person] med [navnet på en kontakt].» Du kan også be om at bilder av bestemte steder eller gjenstander eller fra bestemte datoer deles.
  2. Skjermen skal da vise bilder med detaljene du har angitt.
  3. Velg bildene du vil dele og så trykk på Del.
  4. Bildene deles via Google Foto, og mottakerne får en e-post eller tekstmelding som informerer dem om at de har fått nye bilder.

Show your Memories

Your Nest display can show your Memories, which are collections of some of your best photos in Google Photos.

To show Memories, say "Hey Google, show my photo memories." Your display should play a slideshow of your available Memories.

The first time you use Memories on your display, you need to opt in:

1. Say "Hey Google, show my photo memories."
    • If you find a card with "Show my photo memories" on your Nest display screen, you can also tap the card to start the opt-in steps.
  2. The Nest display screen should prompt you "See your photos proactively here."
  3. Tap Allow og så follow the steps.

You can opt into Memories on your Nest display if the following are true:

• You're using the first account that was linked to the display.
  • Your Google Photos account has Memories.
  • Your Google Photos account is enabled in the Assistant app.
  • You've enabled Proactive results on your Nest display. To enable Proactive results:
    1. Open the Google Home app Google Home-appen.
    2. Trykk på Favoritter eller Enheter og så tap your Nest display.
    3. Tap Settings og så Recognition & sharing og så Recognition & personalization.
    4. Turn on Allow personal results og så tap Always show proactively.

Skjul bilder

Hvis det er noen bilder du ikke vil at skal vises på Nest-skjermen, kan du flytte dem til arkivet i Google Foto.

For å skjule bilder av ansiktet til en bestemt person, fjern vedkommendes ansiktsgruppe i Google Foto.

Merk: Arkiverte bilder og skjulte bilder av bestemte personer blir værende i eventuelle album de allerede er lagt til i. Det kan hende du må deaktivere albumene eller slette bildene i dem manuelt.

Andre innstillinger for bilderammen

Kunstgalleri

Med denne innstillingen vises utvalgte bilder og kunstverk. Du kan velge mellom disse kunstkategoriene:

Kategori Kilde
Fremhevede bilder Getty Images med flere
Kunst Google Arts & Culture
Jorden og verdensrommet NASA og Google Earth
Gatekunst Google Arts & Culture

Klokke i fullskjerm

Velg mellom en rekke urskiver.

På forsøksstadiet

Prøv nye kilder og nytt innhold.

Viktig: Alternativer på forsøksstadiet som er tilgjengelige, kan endres eller bli utilgjengelige uten forhåndsvarsel.

Flere innstillinger

Bannervarsler

Bannervarsler gir deg proaktiv informasjon om kommende aktiviteter og gjøremål. Denne funksjonen er bare tilgjengelig i USA.

Hvis du har mer enn én Google-konto knyttet til skjermen, må du slå av bannervarsler for hver av dem.

Været

For å vise været i bilderammen, velg Vis. Du får lokale værmeldinger for adressen til hjemmet ditt i Google Home-appen.

• For å sjekke adressen du har oppgitt for hjemmet ditt, åpne Google Home-appen og så trykk på Innstillinger og så se under navnet på hjemmet.
  • For å endre adressen, trykk på navnet på hjemmet ditt og så Hjemmeadresse og så Endre.

Luftkvalitet

For å se luftkvalitetsindeksen (AQI) når den er tilgjengelig for området ditt, velg Vis.

Klokkeslett

For å la Nest-skjermen vise klokkeslettet i bilderammen, velg Vis.

Data om personlige bilder

Som standard viser bildene dine informasjon som blant annet albumnavnet og datoen og stedet bildet ble tatt. For å skjule denne informasjonen, still «Data om personlige data» til Skjul.

Merk: Data om personlige bilder er bare tilgjengelig i USA.

Google Foto-bilder i stående format

Hvis du vil at bilder i stående format skal vises i Google Foto-lysbildefremvisningen, velger du Vis eller Vis par.

• Vis: Ett bilde i stående format vises på Nest-skjermen.
  • Vis par: To relaterte bilder vises side om side. Google Foto bruker en rekke signaler for å knytte sammen bilder, for eksempel om den samme personen er i dem (i geografiske regioner hvor Ansiktsgrupper-funksjonen er tilgjengelig), eller om de ble tatt raskt etter eller i nærheten av hverandre.

Personlig bildeutvalg

Avhengig av albumet kan Google Foto velge ut bildene som vises i lysbildefremvisningen:

• Bare sanntidsalbum: Google Foto prøver å velge de beste bildene fra disse albumene.
  • Alle album: Google Foto prøver å fjerne bilder som er nesten like eller har dårlig kvalitet.
    • For å slå av utvalg for disse albumene, stil «Personlig bildeutvalg» til Kun sanntidsalbum.
  • Favorittene dine: Google Foto velger ikke ut bilder fra dette albumet.

Hastighet på lysbildefremvisningen

Lysbildefremvisninger med kunst og bilder bruker båndbredde til å laste ned bilder til Nest-skjermen. For å spare båndbredde, velg en lavere hastighet på lysbildefremvisningen.

Googles værfrosk

For å vise værfrosken i tillegg til bildene dine, velg Vis.

Anbefalinger og diverse

For å se anbefalt innhold, velg Vis.