To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Maak kennis met de Google Nest Hub

Met de Google Nest Hub krijg je in elke kamer van je huis hulp in een oogopslag. Met de ingebouwde Google Assistent krijg je altijd je beste en nieuwste foto's uit Google Foto's. En kun je al je verbonden apparaten bekijken en bedienen vanaf één dashboard.

Gebruik gewoon je stem om YouTube te kijken en nummers af te spelen op YouTube Music. En om met Voice Match bijvoorbeeld je persoonlijke agenda, de route naar je werk en antwoorden van Google op te halen. De Hub helpt je bij al die kleine momenten. Zo heb jij tijd voor alle grote momenten.

Het ultieme digitale fotolijstje

Met Google Foto's kunnen de beste en nieuwste foto's van je dierbaren automatisch worden getoond. Ook kun je je stem gebruiken om je foto's te tonen.

Bedien je connected home

Bekijk en bedien geschikte lampen, camera's, tv's en andere apparaten vanaf één dashboard. De Nest Hub werkt met duizenden smartapparaten van populaire merken.

Speel video's en nummers van YouTube af

Kijk YouTube-video's, speel nummers en clips af van YouTube Music en luister naar Spotify en Pandora.

Handsfree hulp van de Google Assistent

Ontdek onder andere je dagschema, de route naar je werk en herinneringen met Voice Match. Of krijg visueel antwoord van Google en bekijk handige video's op YouTube.

Ontworpen voor elke kamer in huis

De Google Nest Hub: een natuurlijke aanvulling voor elke kamer in huis. Dankzij Ambient EQ wordt de Hub afgestemd op de kleuren en verlichting van de omgeving. De foto's van de Hub passen zo moeiteloos bij het interieur van je huis.

Opmerking: In de Verenigde Staten en Canada is door Google ondersteund bellen alleen beschikbaar voor binnenlandse gesprekken en niet voor oproepen naar alarmnummers en telefoonnummers met extra kosten.