To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Wifi-enheter eller Google Wifi-punkt har ikke QR-kode

Hver Google Nest Wifi-enhet eller Google Wifi-punkt har en unik QR-kode  trykt på en etikett på bunnen på enheten. Når du konfigurerer en ny ruter eller et nytt punkt, må du skanne denne koden med kameraet på telefonen for å koble telefonen til enheten.

Hvis QR-kodeetiketten mangler eller du ikke kan skanne den med telefonen, kan du hente en Nest Wifi-enhet eller Google Wifi-punktkode manuelt og skrive inn QR-koden i Google Home-appen.

Nest Wifi-ruter

1. Med en Ethernet-kabel kobler du en datamaskin direkte til Nest Wifi-ruteren som mangler QR-kodeetiketten.
  2. Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til http://192.168.84.1/api/v1/status
  3. Se etter «setupNetwork»-delen i utdataene.
  4. Finn «ssid» (dette er navnet på Wifi-nettverket for konfigurering) og «PSK»-verdien (dette er passordet som brukes for å koble til).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Koble til SSID-en manuelt, og skriv inn PSK-en for å koble til Nest Wifi-ruteren og starte konfigureringsprosessen.

Nest Wifi-punkt

Hvis du ikke klarer å skanne QR-koden, trykker du på Fortsett uten å skanne og skriver inn konfigurasjonsnøkkelen på bunnen av enheten.

Google Wifi-punkt

1. Bruk en Ethernet-kabel til å koble en datamaskin direkte til Google Wifi-punktet som mangler QR-kodeetiketten.
  2. Åpne en nettleser på datamaskinen, og gå til http://192.168.84.1/api/v1/status.
  3. Se etter «setupNetwork»-delen i utdataene.
  4. Finn «ssid» (dette er navnet på Wifi-nettverket for konfigurering) og «PSK»-verdien (dette er passordet som brukes for å koble til).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Koble til SSID-en manuelt, og skriv inn PSK-en for å koble til Wifi-punktet og starte konfigureringsprosessen.

Har du flere spørsmål om Google Nest eller Google Wifi? Kontakt oss.