To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Wifi ‑laitteessa tai Google Wifi ‑pisteessä ei ole QR-koodia

Jokaisella Google Nest Wifi ‑laitteella tai Google Wifi ‑pisteellä on oma QR-koodi , joka lukee tarrassa laitteen pohjassa. Kun asennat uuden reitittimen tai pisteen, yhdistä puhelimesi laitteeseen skannaamalla koodi puhelimen kameralla.

Jos QR-koodi puuttuu tai sen skannaaminen ei onnistu puhelimellasi, voit manuaalisesti etsiä ja lisätä Nest Wifi ‑laitteen tai Google Wifi ‑pisteen koodin Google Home ‑sovellukseen.

Nest Wifi ‑reititin

1. Yhdistä tietokone Ethernet-kaapelilla suoraan Nest Wifi ‑reitittimeen, josta puuttuu QR-koodi.
  2. Avaa tietokoneella verkkoselain ja siirry osoitteeseen http://192.168.84.1/api/v1/status
  3. Etsi koodin kohta setupNetwork.
  4. Etsi "ssid" (eli määritettävän Wi-Fi-verkon nimi) ja "psk" (eli salasana, jolla yhteys muodostetaan).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Muodosta manuaalisesti yhteys SSID:hen, lisää PSK muodostaaksesi yhteyden Nest Wifi ‑reitittimeen ja aloita käyttöönotto.

Nest Wifi ‑piste

Jos et pysty skannaamaan QR-koodia, valitse Jatka ilman skannaamista ja lisää laitteen pohjassa oleva määritysavain.

Google Wifi ‑piste

1. Yhdistä tietokone Ethernet-johdolla suoraan Google Wifi ‑pisteeseen, josta puuttuu QR-koodi.
  2. Avaa selain tietokoneella ja siirry osoitteeseen http://192.168.84.1/api/v1/status.
  3. Etsi koodin kohta setupNetwork.
  4. Etsi "ssid" (eli määritettävän Wi-Fi-verkon nimi) ja "psk" (eli salasana, jolla yhteys muodostetaan).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Muodosta manuaalisesti yhteys SSID:hen, lisää PSK muodostaaksesi yhteyden Wifi-pisteeseen ja aloita käyttöönotto.

Onko sinulla vielä lisää kysyttävää Google Nestistä tai Google Wifistä? Ota yhteyttä.