Notifikation

To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Nest Wifi-enheden eller Google Wifi-punktet har ikke en QR-kode

Alle Google Nest Wifi-enheder og Google Wifi-punkter har en unik QR-kode , der er trykt på en etiket på bunden af enheden. Når du konfigurerer en ny router eller et nyt punkt, skal du scanne denne kode med kameraet på din telefon for at oprette forbindelse mellem telefonen og enheden.

Hvis etiketten med QR-koden er væk, eller du ikke kan scanne den med din telefon, har du mulighed for manuelt at hente en kode til en Nest Wifi-enhed eller et Google Wifi-punkt og angive QR-koden i Google Home-appen.

Nest Wifi-router

1. Brug et Ethernet-kabel til at slutte en computer direkte til den Nest Wifi-router, der mangler etiketten med QR-kode.
  2. Åbn webbrowseren på din computer, og gå til http://192.168.84.1/api/v1/status
  3. Kig efter sektionen "setupNetwork" i outputtet.
  4. Find "ssid" (det bliver navnet på det konfigurerede Wifi-netværk) og "psk" (det bliver den adgangskode, der skal bruges til at oprette forbindelse).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Opret forbindelse til SSID manuelt, og angiv PSK for at oprette forbindelse til Nest Wifi-routeren og starte konfigurationsprocessen.

Nest Wifi-punkt

Hvis du ikke kan scanne QR-koden, skal du trykke på Fortsæt uden at scanne og derefter angive konfigurationsnøglen nederst på din enhed.

Google Wifi-punkt

1. Brug et Ethernet-kabel til at slutte en computer direkte til det Google Wifi-punkt, der mangler etiketten med QR-kode.
  2. Åbn webbrowseren på din computer, og gå til http://192.168.84.1/api/v1/status.
  3. Kig efter sektionen "setupNetwork" i outputtet.
  4. Find "ssid" (det bliver navnet på det konfigurerede Wifi-netværk) og "psk" (det bliver den adgangskode, der skal bruges til at oprette forbindelse).

screen capture QR setupNetwork lost lable

1. Opret forbindelse til SSID manuelt, og angiv PSK for at oprette forbindelse til Wifi-punktet og starte konfigurationsprocessen.

Har du flere spørgsmål om Google Nest eller Google Wifi? Kontakt os.