To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Snakk med høyttaleren eller skjermen din

Med «Gjenopptatt samtale» kan du snakke med Google Nest- eller Home-høyttalere og -skjermer uten å si «Hey Google» før hvert spørsmål.

Merk: Du må ha valgt engelsk som språk for assistenten. Du må ha versjon 8.7 eller nyere av Google Søk-appen for Android (AGSA) for å se Gjenopptatt samtale i Assistent-innstillingene på Android-enheter.

Slå på Gjenopptatt samtale

1. Åpne Google Home-appen på enheten din.
  2. Trykk på kontoen din etterfulgt av Assistent-innstillinger etterfulgt av Gjenopptatt samtale .
  3. Slå på Gjenopptatt samtale.

Merk: Når du slår på Gjenopptatt samtale, gjelder dette for alle høyttalerne og skjermene dine. For å sjekke hvilke enheter denne innstillingen gjelder for, trykk på kontoen din etterfulgt av Assistent-innstillinger etterfulgt av Gjenopptatt samtale .

Slik fungerer det

Si «Hey Google» og still et spørsmål eller si en kommando. Når assistenten har svart, lytter den etter oppfølgingsspørsmål i ca. 8 sekunder. Assistenten lytter hvis lysene på høyttaleren beveger seg, eller hvis du kan se en hvit sirkel øverst til venstre på skjermen.

Eksempel: Si «Hey Google, hvordan er været i dag?». Når assistenten har svart på det, kan du si «Og hva med i morgen?» for å få værmeldingen for morgendagen.

Avslutt samtalen

Når du vil avslutte samtalen med assistenten, kan du slutte å snakke eller begynne å snakke til noen andre. Assistenten vet når samtalen er over, og mikrofonen deaktiveres.

Du kan også avslutte samtalen umiddelbart ved å bruke disse kommandoene:

• «Det var alt»
  • «Takk, Google»
  • «Jeg er ferdig»

Funksjoner du ikke kan bruke med Gjenopptatt samtale

Du kan ikke ha samtaler med assistenten i følgende situasjoner:

• Under telefonsamtaler
  • Når alarmer eller nedtellinger ringer

Vanlige spørsmål

Når slås mikrofonen på igjen?

Mikrofonen er på hvis lysene på høyttaleren beveger seg, eller hvis du kan se en hvit sirkel øverst til venstre på skjermen.

For å vite om mikrofonen er av eller på, kan du velge at det skal spilles en lyd når «Hey Google» registreres. Slike lyder fungerer også med Gjenopptatt samtale.

Hvordan vet jeg om mikrofonen er på igjen?

Når mikrofonen er på, lyser lysene på toppen av høyttaleren eller skjermen.

Du kan velge at det skal spilles en lyd når «Hey Google» registreres, slik at du vet når mikrofonen er av eller på. Denne lyden spilles også når «Gjenopptatt samtale» slår mikrofonen av eller på.

Kan flere personer delta i samtaler?

Når noen sier «Hey Google» for å aktivere høyttaleren eller skjermen, kan alle i rommet delta i samtalen. Én person kan stille det første spørsmålet, og så kan noen andre stille et oppfølgingsspørsmål.

Tips: Google-assistenten bruker informasjonen til personen som starter samtalen. Hvis noen andre vil spørre om sin egen personlige informasjon, for eksempel neste oppføring i kalenderen, må vedkommende starte en ny samtale.

Støttes Gjenopptatt samtale på alle enheter?

Enkelte tredjepartsenheter støtter ikke denne funksjonen.