To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Keskustelu kaiuttimen tai näytön kanssa

Jatkuvan keskustelun avulla voit puhua Google Nest- tai Google Home ‑kaiuttimille ja ‑näytöille ilman, että sinun tarvitsee sanoa "Hey Google" ennen jokaista kysymystä.

Huom. Tämä ominaisuus edellyttää, että Assistantin kieleksi on valittu englanti. Jos käytät Android-laitetta, löydät jatkuvan keskustelun asetukset Google Haku ‑sovelluksen (versio 8.7 tai uudempi) osiosta "Assistantin asetukset".

Jatkuvan keskustelun laittaminen päälle

1. Avaa Google Home ‑sovellus puhelimella tai tabletilla.
  2. Valitse tilisi ja sitten Assistantin asetukset ja sitten Jatkuva keskustelu .
  3. Laita jatkuva keskustelu päälle.

Huom. Tämä laittaa jatkuvan keskustelun päälle kaikilla kaiuttimillasi ja näytöilläsi. Jos haluat nähdä, mihin laitteisiin asetus vaikuttaa, napauta tilillä ja sitten Assistantin asetukset ja sitten Jatkuva keskustelu .

Näin se toimii

Sano ensin "Hey Google" ja sitten kysymyksesi tai komentosi. Kun Assistant vastaa, se kuuntelee mahdollisia jatkokysymyksiä noin kahdeksan sekuntia. Assistant kuuntelee, jos kaiuttimen valot liikkuvat tai näytön vasemmassa yläkulmassa oleva valkoinen ympyrä näkyy.

Esimerkki: Sano "Hey Google, what’s the weather like today?". Kun Assistant on kertonut päivän säätiedot, voit kysyä "And what about tomorrow?", jolloin kuulet myös huomisen ennusteen.

Keskustelun lopettaminen

Jos et halua puhua Assistantille enempää, voit lopettaa puhumisen tai alkaa puhua jollekulle muulle. Assistant ymmärtää keskustelun päättyneen ja sulkee mikrofonin.

Voit myös lopettaa keskustelun heti seuraavilla komennoilla:

• "Thank you"
  • "Thanks, Google"
  • "I'm done"

Ominaisuudet, joita jatkuva keskustelu ei tue

Et voi keskustella Assistantin kanssa

• puhelun aikana
  • kun hälytin tai ajastin soi.

Usein kysyttyä

Milloin mikrofoni menee uudelleen päälle?

Mikrofoni on päällä, jos kaiuttimen valot liikkuvat tai näytön vasemmassa yläkulmassa näkyy valkoinen ympyrä.

Jos haluat tietää, milloin mikrofoni on päällä tai pois päältä, voit halutessasi kuulla äänimerkin, kun olet sanonut "Hey Google". Äänet toimivat myös jatkuvien keskustelujen kanssa.

Mistä tiedän, onko mikrofoni taas päällä?

Kun mikrofoni on päällä, kaiuttimen tai näytön päällä olevat valot syttyvät.

Voit halutessasi laittaa päälle merkkiäänen, joka toistetaan, kun sanot "Hey Google". Siitä tiedät, milloin mikrofoni on päällä tai pois päältä. Merkkiääni kuuluu myös silloin, kun jatkuva keskustelu avaa tai sulkee mikrofonin.

Voiko keskustelussa olla useita osallistujia?

Kun joku aktivoi kaiuttimen tai näytön sanomalla "Ok Google", kaikki huoneessa olevat henkilöt voivat osallistua keskusteluun. Eri henkilöt voivat esittää kysymyksiä ja jatkokysymyksiä.

Vinkki: Google Assistant käyttää keskustelun aloittaneen henkilön tietoja. Jos toinen keskustelun osallistuja haluaa kysyä jotain henkilökohtaisiin tietoihinsa liittyvää (esim. seuraava kalenteritapahtuma), hänen on aloitettava uusi keskustelu.

Tuetaanko jatkuvaa keskustelua kaikilla laitteilla?

Jotkin kolmannen osapuolen laitteet eivät tue tätä ominaisuutta.