To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Før en samtale med din højttaler eller skærm

Med Fortsat samtale kan du føre en samtale med dine Google Nest- eller Home-højttalere og -skærme uden at sige "Hey Google" før hvert spørgsmål.

Bemærk! Sproget for Google Assistent skal være indstillet til engelsk. Brug Android-appen Google Søgning (AGSA) 8.7 eller nyere til at få adgang til Fortsat samtale i indstillingerne for Google Assistent på en Android-enhed.

Aktivér Fortsat samtale

1. Åbn Google Home-appen på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på din konto og så Indstillinger for Assistent og så Fortsat samtale .
  3. Aktivér Fortsat samtale.

Bemærk! Når du aktiverer Fortsat samtale, aktiveres indstillingen for alle dine højttalere og skærme. Du kan se, hvilke enheder denne indstilling gælder for, ved at trykke på din konto og så Indstillinger for Assistent og så Fortsat samtale .

Sådan fungerer det

Sig "Hey Google", og stil dit spørgsmål, eller sig en kommando. Når Assistent svarer, lytter den efter i ca. 8 sekunder, om du har opfølgende spørgsmål.  Assistent lytter, hvis lysene på din højttaler bevæger sig, eller hvis den hvide cirkel øverst til venstre på din skærm er synlig.

Eksempel: Sig "Hey Google, hvordan er vejret i dag?". Når Assistent har givet dig dagens vejrudsigt, kan du spørge "Og hvad med i morgen?" for at få vejrudsigten for i morgen.

Afslut samtalen

Når du er færdig med samtalen med Google Assistent, kan du holde op med at tale eller begynde at tale til en anden. På denne måde ved Google Assistent, at samtalen er slut, og mikrofonen slukkes.

Du kan også afslutte samtalen med det samme, når du siger en af følgende kommandoer:

• "Tak for det"
  • "Tak, Google"
  • "Det var det"

Funktioner, du ikke kan bruge sammen med Fortsat samtale

Du kan ikke have en samtale med Google Assistent i følgende situationer:

• Under et telefonopkald
  • Når alarmer eller timere går i gang

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår åbnes mikrofonen igen?

Mikrofonen er åben, hvis lysene på din højttaler bevæger sig, eller hvis den hvide cirkel øverst til venstre på din skærm er synlig.

Du kan vælge, at der skal afspilles en lyd, når du har sagt "Hey Google", så du ved, hvornår mikrofonen er slået til eller fra. Disse lyde fungerer også sammen med Fortsat samtale.

Hvordan ved jeg, om mikrofonen er åben igen?

Lysene øverst på din højttaler eller skærm lyser, når mikrofonen er åben.

Du kan vælge, at der skal afspilles en lyd, når du har sagt "Hey Google", så du ved, hvornår mikrofonen er åben eller lukket. Disse lyde bruges også, når Fortsat samtale åbner og lukker mikrofonen.

Kan mere end én person deltage i en samtale?

Når nogen aktiverer din højttaler eller skærm ved at sige "Hey Google", kan alle i rummet deltage i samtalen. Den ene person kan stille et spørgsmål, mens den anden kan stille et opfølgende spørgsmål.

Tip! Google Assistent får adgang til oplysningerne for den person, der starter samtalen. Hvis en anden vil stille et spørgsmål om sine egne personlige oplysninger, f.eks. om den næste begivenhed i dennes kalender, skal vedkommende starte en ny samtale.

Understøttes Fortsat samtale på alle enheder?

Visse tredjepartsenheder understøtter ikke denne funktion.