Tillat personlige resultater på delte Assistent-enheter

Enkelte Google Assistent-enheter, som høyttalere, smartskjermer, smartklokker og Pixel Stand, kan deles med flere personer. Du kan slå på personlige resultater for alle slags delte enheter, slik at Google-assistenten kan lese opp eller vise resultater som er spesifikke for deg. Google-assistenten kan for eksempel vise

• resultater fra Gmail, Google Kalender og Google Foto
  • oppskriftsanbefalinger som er basert på hva du gjør i andre Google-produkter

Noen personlige resultater er bare tilgjengelige på visse språk og i enkelte land.

Merk: Enkelte Assistent-funksjoner som tilbys av tredjeparter – for eksempel Spotify og Pandora – kan ikke kontrolleres med innstillingen for personlige resultater.

På Pixel Stand krever enkelte apper at du låser opp telefonen selv om personlige resultater er slått på.

Du kan finne ut mer om hva som skjer når du slår på personlige resultater, i Googles personvernregler.

Slå personlige resultater på eller av

Høyttalere og smartskjermer
  1. Åpne Google Home-appen Google Home på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Hjem  nederst.
  3. Trykk på høyttaleren eller smartskjermen din og så Enhetsinnstillinger .
  4. Sjekk at Google-kontoen som vises, er den som er knyttet til enheten din. For å bytte konto, trykk på nedoverpilen Nedoverpil.
  5. Gå til «Mer» og slå på Personlige resultater.
Andre delte enheter
  1. Åpne Google Assistent-appen Google Assistent på iPhone eller iPad.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller forbokstaven din øverst til høyre.
  3. Trykk på Assistent.
  4. Velg enheten din under «Enheter».
  5. Slå Personlige resultater på eller av.

Slik fungerer personlige resultater med andre innstillinger

Google Foto

Personlige resultater kontrollerer ikke hvorvidt du kan vise bildene dine i passiv modus på smartskjermen din.

Betalinger

Hvis du har slått på både Betal med assistenten og personlige resultater, kan du kjøpe ting på den delte enheten din. Hvis du slår av ett av disse alternativene, kan du ikke kjøpe noe på den delte enheten.

Voice Match

Hvis Voice Match er slått på, bruker Google-assistenten bare de personlige resultatene dine i svar når den kjenner igjen stemmen din. Finn ut hvordan du bruker Voice Match og personlige resultater.

Skjul personlige resultater fra startsiden på smartskjermen og i varsler

Hvis du slår på personlige resultater for smartskjermen din, ser du automatisk personlige resultater – for eksempel kommende kalenderaktiviteter, reiseinformasjon og personlige YouTube-videoanbefalinger – både på startskjermen og som varsler. Alle i nærheten av enheten kan se, trykke på og samhandle med disse resultatene.

Slik hindrer du at de vises på startskjermen og som varsler:

1. Åpne Google Home-appen Google Home.
  2. Nederst trykker du på Konto Account og så Innstillinger og så Assistent.
  3. Gå til «Assistent-enheter» og velg smartskjermen din.
  4. Slå av Startskjerm og varsler.

Merk: Når du slår av personlige resultater, slutter du også å se personlige resultater på startsiden og i varsler.