Tillat personlige resultater på de delte enhetene dine

Enkelte Google Assistent-enheter, som høyttalere, smartskjermer og Pixel Stand, kan deles med flere personer. På disse delte enhetene kan du slå på personlige resultater, slik at Google-assistenten kan lese eller vise personlige resultater fra

• Google Foto
  • e-post, inkludert personlige resultater fra Gmail, som flyreservasjoner og regninger
  • Google Kalender
  • kontakter
  • påminnelser
  • huskelister
  • handlelister
  • kjøp
  • oppskriftsanbefalinger

Merk: Personlige resultater kontrollerer ikke enkelte Assistent-funksjoner som leveres av tredjeparter, som Spotify eller Pandora.

På Pixel Stand krever enkelte apper at du låser opp telefonen, selv om du har personlige resultater slått på.

Slå personlige resultater på eller av

Høyttalere og smartskjermer
  1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Trykk på Hjem  nederst.
  3. Trykk på høyttaleren eller smartskjermen din og deretter Enhetsinnstillinger .
  4. Sjekk at Google-kontoen som vises, er den som er knyttet til enheten din. For å bytte konto, trykk på nedoverpilen Nedoverpil.
  5. Gå til «Mer» og slå på Personlige resultater.
Andre delte enheter
  1. Trykk og hold på hjemknappen på Android-enheten, eller si «Ok Google».
  2. Trykk på Utforsk og tingene dine nederst til høyre.
  3. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Assistent.
  4. Velg enheten din under «Assistent-enheter».
  5. Slå Personlige resultater på eller av.

Slik fungerer personlige resultater med andre innstillinger

Google Foto

Personlige resultater kontrollerer ikke hvorvidt du kan vise bildene dine i passiv modus på smartskjermen din.

Betalinger

Hvis du har Betal med assistenten slått på og personlige resultater slått på, kan du kjøpe ting på den delte enheten din. Hvis du slår av ett av disse alternativene, kan du ikke kjøpe noe på den delte enheten.

Voice Match

Hvis Voice Match er slått på, svarer ikke Google-assistenten med dine personlige resultater til en stemme den ikke gjenkjenner som din.

Skjul personlige resultater fra startsiden på smartskjermen og i varsler

Hvis du slår på personlige resultater for smartskjermen din, ser du automatisk personlige resultater – for eksempel kommende kalenderaktiviteter, reiseinformasjon og personlige YouTube-videoanbefalinger – både på startskjermen og som varsler. Alle i nærheten av enheten kan se, trykke på og samhandle med disse resultatene.

Slik hindrer du at de vises på startskjermen og som varsler:

1. Åpne Google Home-appen Google Home.
  2. Nederst trykker du på Konto Account og deretter Innstillinger og deretter Assistent.
  3. Gå til «Assistent-enheter» og velg smartskjermen din.
  4. Slå av Startskjerm og varsler.

Merk: Når du slår av personlige resultater, slutter du også å se personlige resultater på startskjermen og i varsler.