Tillat personlige resultater på delte Assistent-enheter

Enkelte Google Assistent-enheter, som høyttalere, smartskjermer, smartklokker og Pixel Stand, kan deles med flere personer. Du kan slå på personlige resultater for alle slags delte enheter, slik at Google-assistenten kan lese opp eller vise resultater som er spesifikke for deg. Google-assistenten kan for eksempel vise

• resultater fra Gmail, Google Kalender og Google Foto
  • oppskriftsanbefalinger som er basert på hva du gjør i andre Google-produkter
  • spillelister du har opprettet og merket som «Privat» på YouTube
  • personlige spillelister, sanger du har likt, opplastinger eller bibliotekinnhold på YouTube Music

Viktig: Enkelte Assistent-funksjoner som tilbys av tredjeparter – for eksempel Spotify og Pandora – kan ikke kontrolleres med innstillingen for personlige resultater.

På Pixel Stand krever enkelte apper at du låser opp telefonen selv om personlige resultater er slått på.

Du kan finne ut mer om hva som skjer når du slår på personlige resultater, i Googles personvernregler.

Slå personlige resultater på eller av

Viktig: Noen personlige resultater er bare tilgjengelige på bestemte språk og i bestemte land.

Høyttalere, smartskjermer og smartklokker
  1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Hjem Home og så enheten din.
  3. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger Innstillinger.
  4. Under «Mer» trykker du på Gjenkjenning og tilpasning.
  5. Slå Tillat personlige resultater av eller på.
Andre delte enheter
  1. Si «Hey Google, åpne Assistent-innstillingene» eller gå til Assistent-innstillingene på Android-enheten din.
  2. Trykk på Enheter og så enheten din.
  3. Gå til «Personlig tilpasning», og slå Personlige resultater av eller på.
Biler
Viktig: Voice Match er utilgjengelig i biler.
  1. Trykk på startskjermen på bilskjermen.
  2. Gå til appene dine.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Google og så Google Assistent.
  4. Slå Tillat personlige resultater av eller på.
    • Det kan hende du må skrive inn passordet ditt for å endre innstillingene.
Tilbehør til biler
Personlige resultater på noe Google Assistent-tilbehør til biler, for eksempel Anker Roav Bolt og JBL Link Drive, administreres med innstillingene for hodetelefoner. Finn ut hvordan du får personlige resultater på hodetelefoner.

Skjul personlige resultater fra startsiden på smartskjermen og i varsler

På en smartskjerm
Når du slår på personlige resultater for smartskjermen din, vises resultater som varsler på startskjermen. Resultatene kan blant annet være kommende kalenderaktiviteter, informasjon om reiseveier og anbefalinger av YouTube-videoer. Alle i nærheten av enheten kan se, trykke og respondere på disse resultatene.

Slik slutter du å se personlige resultater på startskjermen og som varsler:

1. Åpne Google Home-appen Google Home på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Hjem Home og så smartskjermen din.
  3. Øverst til høyre trykker du på Enhetsinnstillinger Innstillinger og så Gjenkjenning og tilpasning.
  4. Under «Slik vises personlige resultater» velger du Aldri vis automatisk.
I en bil
Når du slår på personlige resultater, vises resultater på startskjermen på bilskjermen. Resultatene kan blant annet være destinasjoner og anbefalinger av medieinnhold. Alle i bilen kan se, trykke og respondere på disse resultatene.

Slik slutter du å se personlige resultater på startskjermen og som varsler:

1. Trykk på startskjermen på bilskjermen.
  2. Gå til appene dine.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger og så Google og så Google Assistent.
  4. Slå av Tillat personlige resultater.

Få personlige resultater på låseskjermen

På enkelte Android-enheter kan du få personlige resultater på låseskjermen. Finn ut mer om hvordan du tillater personlige resultater på låseskjermen på enheten din.

Slik fungerer personlige resultater med andre innstillinger

Google Foto

Personlige resultater kontrollerer ikke hvorvidt du kan vise bildene dine i passiv modus på smartskjermen din.

Betalinger

Hvis du har slått på både Betal via assistenten og personlige resultater, kan du kjøpe ting på den delte enheten din. Hvis du slår av et av disse alternativene, kan du ikke kjøpe noe på den delte enheten.

Voice Match

Hvis Voice Match er slått på, leverer Google-assistenten bare personlige resultater når den kjenner igjen din stemme. Finn ut hvordan du bruker Voice Match og personlige resultater.