Tillad personligt indhold på dine delte Assistent-enheder

Nogle Google Assistent-enheder, f.eks. højttalere, smartskærme, smartvækkeure og Pixel Stand, kan deles med flere brugere. Du kan aktivere personligt indhold på alle delte enheder, så Google-assistenten kan vise dig personligt indhold eller læse dem højt for dig. Google Assistent kan f.eks. vise:

• Indhold fra din Gmail, Google Kalender og Google Fotos
  • Anbefalinger til opskrifter baseret på din aktivitet i andre Google-produkter
  • Playlister, du har oprettet og markeret som "Privat" på YouTube
  • Personlige playlister, uploads, indhold i din samling eller sange, du har liket, på YouTube Music

Vigtigt! Visse Assistent-funktioner, der leveres af tredjeparter som f.eks. Spotify eller Pandora, styres ikke af indstillingen for personligt indhold.

Ved brug af Pixel Stand kræver nogle apps, at du låser din telefon op, selvom personligt indhold er aktiveret.

Se, hvad der sker, når du aktiverer personligt indhold, i Googles privatlivspolitik.

Slå personligt indhold til eller fra

Vigtigt! Nogle former for personligt indhold er kun tilgængeligt på visse sprog og i visse lande.

Højttalere, smartskærme og smartvækkeure
  1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Hjem Home og derefter din enhed.
  3. Tryk på Enhedsindstillinger Indstillinger øverst til højre.
  4. Tryk på Genkendelse og tilpasning under "Mere".
  5. Aktivér eller deaktiver Tillad personligt indhold.
Andre delte enheder
  1. Sig "Hey Google, åbn indstillingerne for Assistent" på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til Indstillinger for Assistent.
  2. Tryk på Enheder og derefter din enhed.
  3. Aktivér eller deaktiver Personligt indhold under "Tilpasning".
Biler
Vigtigt! Du kan ikke bruge Voice Match i biler.
  1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Google efterfulgt af Google Assistent.
  4. Aktivér eller deaktiver Tillad personligt indhold.
    • Hvis du vil ændre dine indstillinger, skal du muligvis angive din adgangskode.
Autotilbehør
På noget Google Assistent-autotilbehør, f.eks. Anker Roav Bolt og JBL Link Drive, administreres personligt indhold via indstillingerne for høretelefonerne. Se, hvordan du får personligt indhold på høretelefoner.

Skjul personligt indhold på startskærmen og i notifikationer

På en smartskærm
Når du aktiverer personligt indhold på din smartskærm, vises resultaterne på din startskærm som notifikationer. Indholdet omfatter kommende kalenderbegivenheder, pendleroplysninger og anbefalede YouTube-videoer. Alle i nærheden af enheden kan se, trykke på eller interagere med dem.

Sådan forhindrer du, at personligt indhold vises på startskærmen og som notifikationer:

1. Åbn Google Home-appen Google Home på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Hjem Home og derefter din smartskærm.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav Indstillinger og derefter Genkendelse og tilpasning.
  4. Vælg Vis aldrig automatisk under "Sådan vises personligt indhold".
I bil
Når du deaktiverer personligt indhold, vises indholdet på din bils startskærm. Dette indhold omfatter forslag til destinationer og medier. Alle i bilen kan se, trykke på eller interagere med dem.

Sådan forhindrer du, at personligt indhold vises på startskærmen og som notifikationer:

1. Tryk på bilens startskærm.
  2. Gå til dine apps.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger efterfulgt af Google efterfulgt af Google Assistent.
  4. Deaktiver Tillad personligt indhold.

Se personligt indhold på låseskærmen

På nogle Android-enheder kan du få vist personligt indhold på din låseskærm. Se, hvordan du tillader personligt indhold på låseskærmen på din enhed.

Sådan fungerer personligt indhold sammen med andre indstillinger

Google Fotos

Personligt indhold styrer ikke, om du kan vise dine billeder på pauseskærmen på din smartskærm.

Betalinger

Hvis du har aktiveret både Betal med Google Assistent og personligt indhold, kan du foretage køb på din delte enhed. Hvis du deaktiverer en af disse funktioner, kan du ikke foretage køb på din delte enhed.

Voice Match

Når Voice Match er aktiveret, oplyses dit personlige indhold ikke, hvis Google Assistent ikke kan genkende din stemme. Se, hvordan du bruger Voice Match og personligt indhold.